Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,096
cs dennerden alıyoruz
cs dennerden alıyoruz
En düşük zaten 4.95e düşmüyor mu?1 hafta bekleyip pazardan alın (YTD)
Normal şartlarda 5-6 hafta bekleyip indirim bitince pazardan alın derim çünkü pazarda o zaman indirimin fiyatının neredeyse yarısına düşmüş oluyor fakat aniden CS2 getirip bir anda indirimi bitirme ihtimalleri var o yüzden 1 hafta bekleyip ona göre alın.
steamda 31.31 vardı gidip alayım 3 5 taneSteam Paris Major kapsüilleri indirimde şuan koşun 3-5 tane açın hevesinizi alın biraz da yatırım için alın dursun
AçabilirBilet almayan biri açabilir mi
Hayır geçen majörde 4.55'den satılmıştı indirimde. Ben bekleyip pazardan 2.90 civarından almıştım. Daha sonra daha da altına düşmedi tabi. Bu en kötü 4 TL'ye düşse bile 1.5x kar ile 200 tane alacaksan 300 almış olursun.En düşük zaten 4.95e düşmüyor mu?
Alıyorum direkt awp hezeyanı satıp 30-35 tane. Kapsüller 24 liraya fırlasa tekrar 700 tl yapar aşağı yukarı o da yeterHayır geçen majörde 4.55'den satılmıştı indirimde. Ben bekleyip pazardan 2.90 civarından almıştım. Daha sonra daha da altına düşmedi tabi. Bu en kötü 4 TL'ye düşse bile 1.5x kar ile 200 tane alacaksan 300 almış olursun.
Yine de bu sefer garanti değil çünkü 2-3 hafta bekleyip bir anda cs2 çıkarırsalar pazarı yükseltebilir. Ayrıca dolar kuru da artarsa pazar yine etkileneceği için düşse bile yüksekte kalabilir.
Garanti olsun diye 1 hafta bekleyip düşmemişse oyun içi almak daha mantıklı.
Pazara ne kadar sürede düşmüştü o kadar hoxam?Hayır geçen majörde 4.55'den satılmıştı indirimde. Ben bekleyip pazardan 2.90 civarından almıştım. Daha sonra daha da altına düşmedi tabi. Bu en kötü 4 TL'ye düşse bile 1.5x kar ile 200 tane alacaksan 300 almış olursun.
Yine de bu sefer garanti değil çünkü 2-3 hafta bekleyip bir anda cs2 çıkarırsalar pazarı yükseltebilir. Ayrıca dolar kuru da artarsa pazar yine etkileneceği için düşse bile yüksekte kalabilir.
Garanti olsun diye 1 hafta bekleyip düşmemişse oyun içi almak daha mantıklı.