❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

Bu siteler sadece kasa açmak için aracı değil mi neden kumar sitesi sayılıyor ki ?
aslında aracı değil sitelerin kendi oluşturmuş olduğu düzen , çoğu sitede düşünmüş olduğun kumar olayı olmasa da her sitede en kötü 1.5x 2x katlama olayı var o bile kumar olması için yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben niye banlanmadım
Garantisi yok belki yarına banlanacaksın belki de hiç ban yemeyeceksin bunu bilemezsin dediğim gibi risk

merhaba benimde köşede bir miktar param var 2-3 k kapsül alacak kadar , kapsülün fiyatları artınca bunları satıp parayı nakit nasıl çekebilirim birde karım ne kadar olur?
mannco store tradeit.gg gibi siteler satıyorsun hesabtaki paraya kripto veya karta iban olarak alıyorsun diye biliyorum

Komik adamsın komedyen olmayı düşündün mü acaba anlatmak istediğimi ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun 5 TL ye aldığın kapsülü 25 TL den satarsan 1 taneden 5x yaparsın 15 kapsül X5 75 kapsül yapar 75 kapsülü bir hafta bekletip satarsan ortalama fiyat 9-10 a geliyor 2x e yakında ordan geliyor etti 140 kapsül neyi anlamıyorsun ? Satış rakamlarını ortalama veriyorum sana
5TL den alıp 25'e mi satıyorsunuz :)

6.55 oldular. Bana kalırsa hala alınabilecek fiyatlarda.

Geri