montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
bende şuan 270 tane kapsül var ortaya karışık aldım duruma göre indirim kalkmadan 130 tane daha alır unuturum köşede kalsın
hic degmez valla. kapsul alcam diye skinsiz oynuyorum csyi sarmiyor. 4-5 haftadir al sat yapiyorum steam puani kasmak icin ama yeter.bende şuan 270 tane kapsül var ortaya karışık aldım duruma göre indirim kalkmadan 130 tane daha alır unuturum köşede kalsın
skin alcak param ayrı kapsül için ayrı ya yatırımlık kalsın bişeyler kafasında alıyomhic degmez valla. kapsul alcam diye skinsiz oynuyorum csyi sarmiyor. 4-5 haftadir al sat yapiyorum steam puani kasmak icin ama yeter.
CS yi silmesem alırdım.
Teşekkürlerİndirmenize gerek yok hocam, bu sayfadan da alabilirsiniz.![]()
Paris 2023 Major
Hemen satın alabileceğiniz Paris 2023 İzleyici Bileti, takım ve oyuncu imza çıkartmaları ile Major şampiyonasının tadını çıkartın.store.steampowered.com
Anlamayınca max yorum bu oluyor.Yatırım yapılmaz bunlara
Arkadaşlar şunu belirteyim kar yapma zamanı normalden çok uzun sürebilir. CS2 gelse bile şu an CS'de en çok yatırım alan kapsül bu oldu. Milyonlarca kapsül stoklandığı için bence kar ettirmesi için şu an 1 yıla yakın zaman geçmesi gerek gibi gözüküyor. Mesela 3-4 yıl beklerseniz bu kapsüller patlayıp 100 TL bile olabilir fakat dediğim gibi 5-6 ayda kar etmeyi beklemeyin.
Dostumbbuna 2-3 yıl harcayacağına adam akıllı hisse al, üstelik %70 fiyatından nakite cevireceksin bunuAnlamayınca max yorum bu oluyor.
Dostum bu işler sadece yatırım değil zevk ve bilgi işi. Oyun algısıyla bakarsan yatırım yapamaz çoğu şeyi batırırsın zaten. Oyun bilse olsa çoğu şeyin teknik detayı var. CS'yi çok fazla oynadığım için yatırımımı da bu yönden yapmak gayet de mantıklı oluyor. Fırsat kovaladığım bir anda herhangi bir skinimi veya depoladığım yatırımımı anında başka yatırıma çevirme veya 2-3x katlama fırsatım oluyor. Oyun deyip geçme. Hissedir şudur budur bunlar için de bilgi ve ders lazım. Ayrıca ne kadar kazandığını merak ettim. 1 yılda x parayı ne kadar arttırabiliyorsun ?Dostumbbuna 2-3 yıl harcayacağına adam akıllı hisse al, üstelik %70 fiyatından nakite cevireceksin bunu