Neler Yeni

CS 2 oynarken mavi ekran hatası

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
Emre Zengin
Hocam lolde falan hiç sıkıntı yok cs haricinde şu an, doğrusu tırsıyorum şu an bozmaya ahahhaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Memtest86 yapmamı ister misiniz?
Yok Memtest86'nın sonuçlarına artık çok güvenmiyorum. O kadar eski sürücüyü kullanmana Windows izin vermez. Birkaç güne kendi sürücüsünü kurar. Windows Update kendi AMD sürücüsünü kurarsa zaten AMD Software'a girmek istediğin zaman sürücüler çakışıyor diye uyarı verecektir. Ben ekran kartında halen bir problem olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Murat
Yok Memtest86'nın sonuçlarına artık çok güvenmiyorum. O kadar eski sürücüyü kullanmana Windows izin vermez. Birkaç güne kendi sürücüsünü kurar. Windows Update kendi AMD sürücüsünü kurarsa zaten AMD Software'a girmek istediğin zaman sürücüler çakışıyor diye uyarı verecektir. Ben ekran kartında halen bir problem olduğunu düşünüyorum.
Peki o halde dediğinizi yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Murat
Hocam a2de ki rama ellemeden b2 rami çıkarttım, cs2 deniyorum yine aynı mavi ekran bir şey değişmedi sırada ki rami deniyorum şimdi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Murat
Hocam ikisini de ayrı ayrı denedim takıp sürücüyü kaldırıp yükledim ikisinde de csde deneyip mavi ekran aldım. ayrıca dmp dosyası oluşmuş buyrun

Ekler

• 052624-15828-01.rar
    30.4 KB · Hit: 41
Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
Emre Zengin
Hocam ikisini de ayrı ayrı denedim takıp sürücüyü kaldırıp yükledim ikisinde de csde deneyip mavi ekran aldım. ayrıca dmp dosyası oluşmuş buyrun
Bu sefer stornvme.sys kaynaklı mavi ekran vermiş. Bu genellikle disk kaynaklı bir problem oluyor. Valorant Vanguardı kaldır bakalım hocam. Sonra tekrardan indirip kur. CrystalDiskİnfo adlı programı indirip disklerin durumlarını paylaşır mısın? Bir de CrystalDiskMark adlı programı indirip M2 SSD'ye yazma ve okuma hız testi yapar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Murat
Bu sefer stornvme.sys kaynaklı mavi ekran vermiş. Bu genellikle disk kaynaklı bir problem oluyor. Valorant Vanguardı kaldır bakalım hocam. Sonra tekrardan indirip kur. CrystalDiskİnfo adlı programı indirip disklerin durumlarını paylaşır mısın? Bir de CrystalDiskMark adlı programı indirip M2 SSD'ye yazma ve okuma hız testi yapar mısın?
Hocam pcyi aldığım abi de bende ssd veya ramlerde sorun olabileceğini konuşmuştuk daha başlarda ama ekran kartı da olabilir demiştik. Bu üçünden birinde problem olduğunu tahmin ediyorduk ama ayıkmadık hala buyrun sonuçlar
ayrıca ssd daha 6 ay önce %99 sağlığa sahipti %94e düşmüş fazla

Ekler

• 1716793464148.png
    1716793464148.png
    61.7 KB · Hit: 36
  • 1716793498189.png
    1716793498189.png
    66.8 KB · Hit: 38
  • 1716793872431.png
    1716793872431.png
    27 KB · Hit: 30

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Hocam pcyi aldığım abi de bende ssd veya ramlerde sorun olabileceğini konuşmuştuk daha başlarda ama ekran kartı da olabilir demiştik. Bu üçünden birinde problem olduğunu tahmin ediyorduk ama ayıkmadık hala buyrun sonuçlar
reis boşuna uğraşma aynı ekran kartı bendede vardı denemediğim yöntem kalmadı en sonunda kafayı yeyip 4070ti aldım onuda beğenmedim 7900xtx aldım huzur içinde oyunlarımı oynuyorum :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İşte bu yüzden amd ekran kartı almak kumar oynamakla aynı şey (kendimde sahibim 2 sene neler neler çektim) bir sonraki kartım nvidia olacağı kesin 3 kuruş fazla 5 fps az olsun ama nvidia olsun

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
Emre Zengin
M2 SSD'nin yazma hızı aşırı düşük. Problem var hocam. Windows'u HDD'ye kurabilir misin acaba?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
%94 aman aman kötü bi değer değil %10 sağlığa sahip hdd ile 6 ay oyun oynadım ben :D ama yazma hızı düşük gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Murat
reis boşuna uğraşma aynı ekran kartı bendede vardı denemediğim yöntem kalmadı en sonunda kafayı yeyip 4070ti aldım onuda beğenmedim 7900xtx aldım huzur içinde oyunlarımı oynuyorum :D
Dur moralimizi bozma reis

M2 SSD'nin yazma hızı aşırı düşük. Problem var hocam. Windows'u HDD'ye kurabilir misin acaba?
Elbette kurabilirim ama içinde ki dosyalarım önemli silemem içindekileri o konuda ne yapacağım

İşte bu yüzden amd ekran kartı almak kumar oynamakla aynı şey (kendimde sahibim 2 sene neler neler çektim) bir sonraki kartım nvidia olacağı kesin 3 kuruş fazla 5 fps az olsun ama nvidia olsun
Bir ara çözmüş gibi olduk ama tekrar problem yaşamaya başladım başta yaşadığım sorunlar düzeldi ama yeni sorunlar türedi şu mavi ekran gibi
amdyi sevmişimdir her zaman ancak soran olunca amd almayın diyorum benim gibi uğraşır durursunuz diyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dur moralimizi bozma reis

Elbette kurabilirim ama içinde ki dosyalarım önemli silemem içindekileri o konuda ne yapacağım

Bir ara çözmüş gibi olduk ama tekrar problem yaşamaya başladım başta yaşadığım sorunlar düzeldi ama yeni sorunlar türedi şu mavi ekran gibi
amdyi sevmişimdir her zaman ancak soran olunca amd almayın diyorum benim gibi uğraşır durursunuz diyorum
aynı şekil reis bendede 6500xt var aldığım güne lanet olsun diyorum 2 senedir ne wattmanı bitti ne mavi ekranı bitti ne ekran pikselleşmesi bitti ne fsrsi bitti yeminle ilk işim telefonu ve bilgisayarı yenilemek olucak nvidiadan şaşmam ben seninle beraberde gördük 6500xt den 6900xt ye kadar her kartta oluyor bu bide seninki high end sıvı soğutma modeliymiş

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
MSI Afterburner ile clock kısmayı deneyin. -70 core -200 memory olsun mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,852
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom