Neler Yeni

Cs 2 Seçkin Alacağım

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
cs 2 de seçkin alacağım seçmem gereken secenek ya da yapmam gerekenler nerdir ya da seçme hakkında ne seçmeliyim ve kasaları açmalı mıyım satmalı her şey hakkında bilgilendirir misiniz
Seçkini al. Hilelere karşı tamamen bir koruma sağlamıyor yalnız onu söylim. Valve'nin mükemmel anti hilesi sağolunsun tüm hileleri oyunda tutuyor. Her maç headshot yiyorum herif üstüme koşakoşa hs atıyor. Haftalık ödülde rank kasarak seviye yükseliyonuz sonra ödülde kasa ve skini alın. Kasayı kesin alın 2 skin varsa da hangi silahı daha çok kullanıyorsanız onun skinini seçin. Sonra o kasaları steamde en ucuza satın o paralarla oyunda skin alırsınız. Yada biriktirir oyun alırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Ekran kartı olrak 1650s ve i5 9400f var peki ya lvl atladikca lvl atlamak zorlaşıyor mu yani ilk sefer 500 atıyorum ki sonradan her lvl atladigimda 50 şer 50 şer artıyor lvl atlama baraji
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk sefer 500 mesela 2. Sefer 550 3. Sefer 600 .... Gibi gibi gidiyor mu yoksa hep aynı mi
Hocam lvl atlamak ilerleyen seviyelerde başlara göre illaki zorlaşıyor ama o ödül günü geldiği zaman bir zorluk yok çünkü exp bonusu veriyor o güne özel daha doğrusu siz ödülü alana kadar yani lvl atlayana kadar exp bonusu aktif oluyor dediğim gibi 3 en fazla 4 maça alıyorsunuz ödülü

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
tamamdır aldım seçkini

peki bu zorlaşma sürekli devam edecek mi

dwakjndbawutg girdiğim ilk seçkin maçı böyle geçti unutmayacağım