evet biriktirebilirsin parasını çıkartır üstüne arttırır.Herkese selamlar ben cs2 de seçkin almak istiyorum kasa falan düşürüp para kazanmak için. Şuan seçkin 500TL (15 Dolar) ben şimdi bunu alsam kasa vs. satarak bu parayı yeniden biriktirebilirmiyim ?
Arkadaşıma aldırdım. İlk başta güvenemedi ama sonra parası kasa düşüre düşüre katlandı. Üstine biz skin sitelerinden kasa açarak katladık şans olarak(Deneyin diye yazmıyorum skin sitesini biz eğlencesine yaptık) kat katı çıktıHerkese selamlar ben cs2 de seçkin almak istiyorum kasa falan düşürüp para kazanmak için. Şuan seçkin 500TL (15 Dolar) ben şimdi bunu alsam kasa vs. satarak bu parayı yeniden biriktirebilirmiyim ?
Her hafta kasa düşüreceksen alınır genelde 30-40 Centlik kasalar düşüyor ama şansa da iyi şeyler de düşürebilirsin.Herkese selamlar ben cs2 de seçkin almak istiyorum kasa falan düşürüp para kazanmak için. Şuan seçkin 500TL (15 Dolar) ben şimdi bunu alsam kasa vs. satarak bu parayı yeniden biriktirebilirmiyim ?
o kadar düşecekse yine iyiymiş hocamHer hafta kasa düşüreceksen alınır genelde 30-40 Centlik kasalar düşüyor ama şansa da iyi şeyler de düşürebilirsin.
hocam sizce ne kadar sürer tahminenevet biriktirebilirsin parasını çıkartır üstüne arttırır.
benim 3 hafta sürdü çıkarmam bir adet 6 dolarlık skin üstüne 5 er dolarlık kasalar şuana kadar baya kar ettim bence alınırHerkese selamlar ben cs2 de seçkin almak istiyorum kasa falan düşürüp para kazanmak için. Şuan seçkin 500TL (15 Dolar) ben şimdi bunu alsam kasa vs. satarak bu parayı yeniden biriktirebilirmiyim ?
seçkinsiz cs olmaz al zaten bi kasa düşürsen olmuş kaç dolar...Herkese selamlar ben cs2 de seçkin almak istiyorum kasa falan düşürüp para kazanmak için. Şuan seçkin 500TL (15 Dolar) ben şimdi bunu alsam kasa vs. satarak bu parayı yeniden biriktirebilirmiyim ?
haftada 3 saat oynasa yeteralma her hafta 30 kurusluk kasa cikcak harcaman gereken zamani sen dusun bos is
belli bir süresi yok düşen kasanın para miktarına bağlıo kadar düşecekse yine iyiymiş hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sizce ne kadar sürer tahminen
haftada 1 kasa dusuyo zaten onuda 1 saate dusurur 3 saat nehaftada 3 saat oynasa yeter