CS 2 - UNLOST KALK BÜYÜĞÜN GELDİ (HAYATIMIN VURUŞUNU ATTIM)

Tamam Ama Adam Bu Vuruşa Tepki Olarak Ciddi Veriyor Yani Diyor Ya Yıllardır Yapmadığım Özel Vuruş Felan Diye Adam Ciddi Ciddi 2 Carbonu özel Vuruş Felan Diyor Sence Ammınake Demesi Mi Olay Tepkisi Kendisinin Vuruşuna Tamamen
Adam yıllardır yapamadigi vuruşu yapıyor sonra aminake diye bagiriyo sonra insanlar clip alip paylaşıp gülüyor adamın tepkisine yoksa vurusun abartı bir olayı yok 2 tane adam arka arkaya gecmisken unlost peekleyip carbon atiyor.rastgelelik iste.Unlostun özel vuruş demesinin altında bir şey vardir,çok iyi bir vuruş olduğu için böyle dedigini düşünmüyorum çünkü adamın sadece bu vuruşu yok.

Adam yıllardır yapamadigi vuruşu yapıyor sonra aminake diye bagiriyo sonra insanlar clip alip paylaşıp gülüyor adamın tepkisine yoksa vurusun abartı bir olayı yok 2 tane adam arka arkaya gecmisken unlost peekleyip carbon atiyor.rastgelelik iste.Unlostun özel vuruş demesinin altında bir şey vardir,çok iyi bir vuruş olduğu için böyle dedigini düşünmüyorum çünkü adamın sadece bu vuruşu yok.
dostum biliyorum dediklerini ama neyse ortak bir raddeye varamicağız gecenin bir buçuğunda vuruş karşılaştırması yapamicam daha uyicağım kusura bakma iyi geceler

Klibi Bıraktım İmkansız Yani Bunun Olması Ben İnanmadım Vuruşa Bu Oyun Bozuk Valla (Unlost Kalk Büyüğün Geldi)
Ben bu vuruşu yesem klavyeyi kemiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahat olsana kanka alt tarafı bir klip.

dostum biliyorum dediklerini ama neyse ortak bir raddeye varamicağız gecenin bir buçuğunda vuruş karşılaştırması yapamicam daha uyicağım kusura bakma iyi geceler
İyi geceler kanka.

Ben bu vuruşu yesem klavyeyi kemiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahat olsana kanka alt tarafı bir klip.
Beklediğim Tepkiler Buydu Yani En Kötü Bana Bu Vuruşu Atsan Ana Bacı Girerdim Felan Yazsa Birileri Gene Gülüp Geçerdim Gülerdikde Yani Millet Vuruşun İmkansızlığını Sorgulamaya Felan Başladı Ben Mi İlk Defa Yapıyorum Veya Görüyorum Herkes Her Gün Mm'de Böyle Vuruş Atıyorda Sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,048
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri