Cs go 1000 pingden aşşağı düşmüyor

kedyy

80+
Reaksiyon skoru
31
cs go oynarken ping 1000 in altına düşmüyor 2-3 gün önce her şey normalken dün cs go da pingim aşırı derecede yükselip durdu ama olduğum yerde bekliyordum ve geçiyordu bugün ise pingim 1000 in altına düşmüyor başka oyunlarda ping normal iken cs go da 1000 in altına düşmüyor çıldırcam bu sefer düzeldi diyip oyuna giriyorum 1000den aşşağı düşmüyor yardım edin

cs go oynarken ping 1000 in altına düşmüyor 2-3 gün önce her şey normalken dün cs go da pingim aşırı derecede yükselip durdu ama olduğum yerde bekliyordum ve geçiyordu bugün ise pingim 1000 in altına düşmüyor başka oyunlarda ping normal iken cs go da 1000 in altına düşmüyor çıldırcam bu sefer düzeldi diyip oyuna giriyorum 1000den aşşağı düşmüyor yardım edin
Aynı durumdan şikayetçiyim sorunun çözümünü bilen varsa beni de etiketlesin ben fabrika ayarlarına çevirdim olmadı ama siz yinede deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

server'da ping vardır
Hocam her server da mı ping var

Ağa başkasının bağlanmadığından emin ol. Speed Test yapıp eski hızın aynısını aldığından emin ol.

ben sıkıntısız oynuyorum 30-40 ping arası alıyorum kimse internete bağlanmaz ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri