NespaY
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,607
Yaş 12 hatta 11 demiCiddiye alınmadığının farkındasın değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Yaş 12 hatta 11 demiCiddiye alınmadığının farkındasın değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Ben sana bir şey demedim. En iyi ayar diye bir şey yoktur, herkes rahat ettiği ayarlarda oynar. Ama arkadaş FPL oyuncusu olduğu için 16:9 oynanmaz diyor.Ben öyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. 4:3'de adamlar çok daha büyük gözüküyor ve daha rahat vuruluyor. Ayrıca proları neden aşağalıyorsun anlamadım. Bu oyuna yıllarını vermiş insanlardan daha iyi mi bileceksin hangi ayarların daha iyi olduğunu? Neyse sana gold elonda başarılar dilerim.
Kardeşim takma bu forum çoluk çocuk dolu baksana daha doğru düzgün cümle kuramıyorlar neden çocukları takıyorsun ki bir dava açacağım annesi babası üzülecek takma(şimdi dava açıcakmış diye dalga geçerler korkmayın açmayacağım çoluk çocukla uğraşamam ki ben)
Max 12 yaş eminim.Bağışlayın beni efendim.![]()
Aynen öyle kardeşim. Haklısın diyip geçeceksin böylelerini aslında.Kardeşim takma bu forum çoluk çocuk dolu baksana daha doğru düzgün cümle kuramıyorlar neden çocukları takıyorsun ki bir dava açacağım annesi babası üzülecek takma.
Kardeşim takma bu forum çoluk çocuk dolu baksana daha doğru düzgün cümle kuramıyorlar neden çocukları takıyorsun ki bir dava açacağım annesi babası üzülecek takma.
Tabikide hangisi sana uygun ise ama bende oyuna ilk başladığım zamanlarda 300 saat 16.9 dan 4.3 e geçmiştim gerçekten oynayışımda iyileşmeler olmuştu ve daha rahat oynamaya başlamıştım tabi kişiden kişiye değişir sana tavsiyem deneyimle 2 3 saat 4.3 de oyna seversen devam et yok eğer bana göre değil dersen 16.9 da devam etArkadaşlar birçok kişi buna geçmemi söyledi ama nedenlerini bilmiyorum.625 saat 16:9 da oynadım tedirginim geçipte başarısız bir performans beni tedigin ediyor sizin düşneleriniz nedir bu geçişle ilgili?
Not:4:3 de adamların vücutları ve kafaları daha büyük gibi klişe şeyler yazmayın.
Hangisinde devam etmeliyim?
Vücutlar daha büyük falan yazmayın demişsin ozaman kendin dene bul en iyisini bence 4:3Arkadaşlar birçok kişi buna geçmemi söyledi ama nedenlerini bilmiyorum.625 saat 16:9 da oynadım tedirginim geçipte başarısız bir performans beni tedigin ediyor sizin düşneleriniz nedir bu geçişle ilgili?
Not:4:3 de adamların vücutları ve kafaları daha büyük gibi klişe şeyler yazmayın.
farklı farklı hesaplardan toplam 1560 saatim var daha 300 saatte 4/3 e geçtim ve 640/480 oynayıp radeodanda tam ekran yapıyorum ( tam panel ) kafası 16/9 3 katı daha büyük ve cs 16/9 oynanmaz bence hiçbir oyun 16/9 oynanmaz 4/3 kafa her zaman daha büyüktür benle ilk oynayanlar hs yüzdemde hile sanıyor çünkü hs atmak çook daha kolay RANK : LEMArkadaşlar birçok kişi buna geçmemi söyledi ama nedenlerini bilmiyorum.625 saat 16:9 da oynadım tedirginim geçipte başarısız bir performans beni tedigin ediyor sizin düşneleriniz nedir bu geçişle ilgili?