Neler Yeni

Yardım cs go 20 maçtır drop düşmüyor!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
carşamba günü level atladığımd aldım bir grafiti ama kasa düşüremiyorum ne yapabilirim 20 maç fln oynadım 1.si çok kolay düşüyodu normalde

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,550
İsim
Oğuz
En son kaç gün önce aldın ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,550
İsim
Oğuz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu hafta pazartesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

çarşambadan önceki pazartesi işte*
ölüm maçına afkya bırakın 20 maç olur 50 maç olur bi şekilde düşer ama ben öyle yapıyorum öyle bi durumda

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,822
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
hocam çarşambadan çarşambaya yenilenme olmuyormuydu?
Çarşamba günü grafiti almışsın, düşmüş işte. Haftada 2 defa drop düşüyor. İlki oynadığın ilk maçtan sonra düşer, ikicisi ise fazlasıyla oynamanı gerektirir. Anormal bir durum yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çarşamba günü grafiti almışsın, düşmüş işte. Haftada 2 defa drop düşüyor. İlki oynadığın ilk maçtan sonra düşer, ikicisi ise fazlasıyla oynamanı gerektirir. Anormal bir durum yok.
ne alaka knk grafiti level atlamada onun dışında haftada 2 düşmesi gerek kasanın 1.si çok kolay düşüyordu ama bu hafta hiç kasa düşmedi

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
ne alaka knk grafiti level atlamada onun dışında haftada 2 düşmesi gerek kasanın 1.si çok kolay düşüyordu ama bu hafta hiç kasa düşmedi
kanka ben 2 3 haftadır ilk drop yani level atlamaya skin düşürüyorum sonra 2. drop kasa düşürüyorum anormal bir durum yok grafiti skin aynı derecede şans 2. için arkadaşların da dediği gibi oynaman lazım şans işi ve zor da olsa 3. düşme şansı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
kanka ben 2 3 haftadır ilk drop yani level atlamaya skin düşürüyorum sonra 2. drop kasa düşürüyorum anormal bir durum yok grafiti skin aynı derecede şans 2. için arkadaşların da dediği gibi oynaman lazım şans işi ve zor da olsa 3. düşme şansı var
geçen hafta 3. düşürdüm işte kanka ama bu hafta 2. bile düşmedi

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
carşamba günü level atladığımd aldım bir grafiti ama kasa düşüremiyorum ne yapabilirim 20 maç fln oynadım 1.si çok kolay düşüyodu normalde
Drop sistemini kısaca anlatayım haftada 3 tane drop alabiliyorsun oyun oynuyarak bunlardan 2 tanesi rastgele düşüyor 1 tanesi ise level atlarken düşüyor sen bu hakkı doldurmuşsundur.

Top Bottom