TR serverinin olmaması 128 ticklerde ms sorunu yaratması dışında bana kalırsa bir eksisi yok aksine oyunda problem yaratıyor.Ruslar geliyor. Trollüyor ve hala TR sunucusu yok şaka gibi ama valorant hemen açtı. Hadi o LoL'den kalma diyelim. LoL'e de 2013 gibi TR serverı açıldı.
Fazlasıyla güzel skinler gelmiş yine cüzdanımız yanacak gibi.Skinler aşırı pahalı yeni gelen Awp Fade 9000tl den mi satışa sunuldu üstüne 3 tane satıldı şuan o skin 15 bin TL
o skinler zaten cuzdan yakkıyorTR serverinin olmaması 128 ticklerde ms sorunu yaratması dışında bana kalırsa bir eksisi yok aksine oyunda problem yaratıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazlasıyla güzel skinler gelmiş yine cüzdanımız yanacak gibi.
hemen alınır mı?
Aynı soruyu ben de kendi kendime düşünüp duruyorum önceki shattered web koleksiyonu çıktığında pahalıydı sonrasında 52 tl ye düşmüştü acaba bu koleksiyon düşer mi bilemiyorum düşerse diye de almak istemiyorum.hemen alınır mı?
CS bozuldu ya artık herkes hile açıyor.Eskiden böyle bir şey yoktu ben CS oynamıyorum bu aralar
Olay CSGO'nun yeni operasyonu.olayı ne?
Hemen alınmaz bence 130TL gibi tuzlu bir fiyatı var.hemen alınır mı?
onu anladım ama bize ne sunuyor bildigimiz cs go dan farki ne ?Olay CSGO'nun yeni operasyonu.
Yeni haritalar , yeni skinler , ajanlar , mapler...onu anladım ama bize ne sunuyor bildigimiz cs go dan farki ne ?