Neler Yeni

CS:GO crack yüzünden ban?

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
neden agam böyle altını doldurmadan söylersen boşu sen yapmış oluyorsun, siz emek hırsızlığını mazur görüyorsunuz diye doğrusu bu olmuyor.
Ben 1000 TL'ye daha ekipman alamıyor iken ne için bi oyuna 1000 tl vereyim ilkokula giderken harçlık biriktirip xbox 360 konsoluma oyun alabiliyorken şuan 1 ayda aldığım paranın ceyreğini vermek zorunda değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre CAN
Uygunsuz davranış
bro bunu gerçekten okuyacağımı düşündün mü
sen tam bir ucubesin dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka iyi misin :D neden yalan söyleme gereği duyayım ergen miyim? Neyse senin meslek neydi
evet ergensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden agam böyle altını doldurmadan söylersen boşu sen yapmış oluyorsun, siz emek hırsızlığını mazur görüyorsunuz diye doğrusu bu olmuyor.
bana steam hesabınını linkini atsana

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Dostum yaşın kaç? Hakaret için sormuyorum gerçekten seni anlamaya çalışıyorum. Verdiğin örnekte chp nin yönetiminde rte olması kadar alakalı. Bir araba fabrikasında 1000 tane araç var ama sadece 100 tane satıldı diye senin oradan araba çalma hakkın yok.

Alıntıyı görüntüle

Dostum gerçekten düşünme kapasiten bu kadar dar olmamalı, parası olan milyonlarca insan o yasaklardan etkilenmiyor. Rica ediyorum boomer olmayın...
para olursa sadece vandalı alırım aşırı güzel
Kardeşim başka bir konudan mesajını buldum daha valorant gibi skinlerin beleşe olduğu oyundaki şeye para bulamıyorsun burda artistlik yapıyorsun lol

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre CAN
zcosef yazmış:
Dostum yaşın kaç? Hakaret için sormuyorum gerçekten seni anlamaya çalışıyorum. Verdiğin örnekte chp nin yönetiminde rte olması kadar alakalı. Bir araba fabrikasında 1000 tane araç var ama sadece 100 tane satıldı diye senin oradan araba çalma hakkın yok.

Alıntıyı görüntüle

Dostum gerçekten düşünme kapasiten bu kadar dar olmamalı, parası olan milyonlarca insan o yasaklardan etkilenmiyor. Rica ediyorum boomer olmayın...
zcosef yazmış:

en zeki valocu

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Kardeşim başka bir konudan mesajını buldum daha valorant gibi skinlerin beleşe olduğu oyundaki şeye para bulamıyorsun burda artistlik yapıyorsun lol
konu linki atarmısın lol 😃

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

zcosef

80+
Kral para bulmaktan kastım para ayırmak, aynı anda 3 hesaba skin çekiyorum ve gereksiz geliyor. Hadi kaldı ki param yok, yine de emek hırsızlığı yapacak kadar akp li değilim.

sen tam bir ucubesin dostum

evet ergensin

bana steam hesabınını linkini atsana
ilk sen at brom

Ya aklına bi anda çin dışında yaşayan çinliler geldi diye kendini akıllı mı sanıyon da düşünme kapastien dar falan diyon. çin dışında yaşayan o 37 milyon çinlinin yüzde 80 i çinceyi unutucak kadar yaşadıkları ülkenin dilini biliyorlardır. sence düşünürler mi onları. çince dil desteği vermelerinin sebebi çinlilerin yasak olmasına rağmen bi şekilde indirmenin yolunu bulucak olmaları.
ne ara çinli uzmanı oldun öyle olsa yine ben haklı oluyorum adamlar alabiliyorlar ki dil desteği geliyor.

Son düzenleme:

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Fatih Ayhan

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Fatih Ayhan
yazılımcı amele sayılmıyor diye biliyorum brom
Bu kadar gereksiz muhabbet uzatan bir yazılımcı daha görmedim. Eğer harbiden öyleysen, türünün tek örneğisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,394
Üyeler
162,681
Son üye
hevess
Top Bottom