Fuathanylmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar @ahmtnlbrgl ile arkadaşım aynı şekilde ban yedik 46 vurdum Normal hesabım supreme 9 lvl faceit hesabım var Açılırmı?
abim ben sana bak böle vurdum şöyle vurdummu dedim bende zamanında hile kullandım info aldım hile acmadan hileden ınfo aldım vac yedım ower yedim diyorum gel ws atalım demiyorum.ben senden yardım istedim fakat sen bana vuruşlarını atmışsın?
takımıma hile geldi fakat onu da maçtan attıtmıştıkabim ben sana bak böle vurdum şöyle vurdummu dedim bende zamanında hile kullandım info aldım hile acmadan hileden ınfo aldım vac yedım ower yedim diyorum gel ws atalım demiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birkere herşeyden yasakalnmıs olabilirsin takımında hile vardır info vermiştir sende bilmeden oraya aim tutarken yakalanmıs olabilirsin ses kasmıssındır aim duvardayken adam arkada olur böle böle yakalanmışsındır.
belli etmemiştir adam misal güzel oynuyo dersiniz hile cıkar adam info verir sizde vurursunuz.takımıma hile geldi fakat onu da maçtan attıtmıştık
aynen aynene :flkjngkldfjgndfklgdOlsun ben hep 50 TL lik ban alıyorum.
İkiside çok olası vuruşlar. Ayrıca rütbe neydi?csgo belki çıkıs tarihinden 2 sene sonra basladım her sene 10 15 hesap vaclattım hileden son 2 senedir. hilesiz oynuyorum ve 280hz monutorde fps kilidi kapalı oynadım baya geliştirdim kendimi kapı arkası scopsuz flick ler smoke taramalar flan 1 kere vac yemedim çok şükür.
Bunun günü nice nice vuruslar.
en son bıraktıgımda supremdi 3-4 ay oldu sistemi satalı. Girmedim steamıda satarsam daha da girmemİkiside çok olası vuruşlar. Ayrıca rütbe neydi?
Banının kalkması çok zor, haklı da olsan kaldırmıyorlar çoğu zaman.
Tamam.en son bıraktıgımda supremdi 3-4 ay oldu sistemi satalı girmedim steamıda satarsam daha da girmem![]()
resimdeki tarih ney hacım.
Video paylaşım tarihi. 3-4 ay olmamış, 11 gündür oynamıyorsun sadece.resimdeki tarih ney hacım.
hesabım 30 gün sonra açılır mı?
Akılsızın teki sizi Overwatch'da görüp banlamış olabilir.
fakat vac banı değilde overwatch banı yedim ve ayrıca herhngi bir hile kullanmadımVAC yasaklamalari kalicidir. Herhangi bir hata sonucu verilmemisse kaldirilmaz.
Overwatch raporlarina tek kisi degil, ortalama 100-150 kisi bakiyor. Bir kisinin sözüyle yasaklama almazsiniz. Öyle olsa bile nihai karari yine Valve veriyor.