Yardım CS:GO FPS Sorunu

Reaksiyon skoru
87
Önceden CS'de En Kasan yerde 40 FPS alıyordum. oyunu silmiştim 3 ay geçti bugün tekrar yükliyeyim dedim. aynı ayarları tekrar yaptım ayarlarda bir şey değişmediğine eminim ama duvara bakarak 20 fps alıyorum.
sildikten sonra format atmıştım ondan olabilirmi lütfen yardım edin

Sistemini atar mısın ? Ve başlatma seçen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eklerini ayarlar mısın ?

FPS ler bayaa düştü, belkide lowda idi ayarların. Format sonrasi bios güncellemelerini ve ekran kartı güncellemelerini yaptın mı?

FPS ler bayaa düştü, belkide lowda idi ayarların. Format sonrasi bios güncellemelerini ve ekran kartı güncellemelerini yaptın mı?
bios yapmadım. çünkü anlamadım. yardım ederseniz sevinirim. bios güncellemek için hangi bilgiler gerekiyor bilmiyorum siz söylerseniz fotoğrafını atarım gerekli yerin.

Sistem özelliklerin ne bunu belirtmessen nerden anlayacağız düşük fps mi olması gereken fps mi diye?

Önceden CS'de En Kasan yerde 40 FPS alıyordum. oyunu silmiştim 3 ay geçti bugün tekrar yükliyeyim dedim. aynı ayarları tekrar yaptım ayarlarda bir şey değişmediğine eminim ama duvara bakarak 20 fps alıyorum.
sildikten sonra format atmıştım ondan olabilirmi lütfen yardım edin
3 ay öncesi ve şuan arasında çok fark var, CS yeni source 2 motoruna geçmeye çalışıyor ve bu aralar optimiazsyon sıkıntılarından fps değerleri düştü insanların. Senin de öyle düşmesi maalesef normal gözüküyor.

önceki fpsi belirtmiştim zaten. şimdiki fpsi de belirtmişim. sistemi atsam ne farkeder
3 ay öncesi ve şuan arasında çok fark var, CS yeni source 2 motoruna geçmeye çalışıyor ve bu aralar optimiazsyon sıkıntılarından fps değerleri düştü insanların. Senin de öyle düşmesi maalesef normal gözüküyor.
peki bir şey soracağım. sistem bilgilerinde
"2 fiziksel 2 mantıksal işlemci" yazıyor. başlatma seçeneklerine kaç threads yazmam gerek? 2 mi yoksa 4mü

Ekler

• dsdsada.webp
    dsdsada.webp
    40.8 KB · Hit: 32
  • Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    39.4 KB · Hit: 46
Son düzenleme:
Geri