CS:GO Full ücretsiz mi?

Madness

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,429
Arkadaşlar bildiğiniz gibi CSGO steamde ücretsiz bir şekilde alınabiliyor.Ucretsiz olarak aldıktan sonra full ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz yoksa bir yerden sonra para istiyormu?

Tamamen ücretsizdir dilediğin gibi indirip oynayabilirsiniz. Sadece dilersen paket alabiliyosun parayla oda çokta önemli değil kafana göre takılıp oynayabilirsin

Arkadaşlar bildiğiniz gibi CSGO steamde ücretsiz bir şekilde alınabiliyor.Ucretsiz olarak aldıktan sonra full ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz yoksa bir yerden sonra para istiyormu?
Battle Royale modu dışında tamamen ücretsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen ücretsizdir dilediğin gibi indirip oynayabilirsiniz. Sadece dilersen paket alabiliyosun parayla oda çokta önemli değil kafana göre takılıp oynayabilirsin
Battle Royale modu paralı

kanka mesela ücretsiz alırsan sana kutu felan düşmüyor hiç oyun sonu item felan ama oyunu satın alırsan item felan düşme olasılığın oluyor

Ücretli versiyonu (diğer adıyla Prime Status) 70tl civarlarında bi fiyatta. Paketin olayı sadece battle royale değil. Prime status alınca oyunlardan skin veya kasa düşürebiliyosun ( ben 3 senedir max 3.5tl lik düşürdüm o da 1 kere yani çok önemli bi olay değil) ayrıca hesabın prime oluyo ve eski prime hesaplarla veya satın alanlarla oynayabiliyosun ( Bide beleş alsanda belli bi seviyeye gelince açılıyo) . Benim tavsiyem boşa para harcamayı sevmiyosan sakın alma!

Evet ücretisz tamamen ya 70tl verip 21.levele gelmeden Prime ol ya da para vermeden 21. levele gel prime ol 70tl cebinde kalsın

Geri