Neler Yeni

CS:GO Kapsüller alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan Keskin
Merhabalar. 50 tane kapsül almıştım. dayanamadım 30unu açtım 20tl zarar ettim.
100TLm var acaba 26 tane daha alsam mı? Bu sefer açmayacağım bekleteceğim.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Ufak meblağlarda alınmasını önermiyorum.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Evet. 2 kere yazmanıza gerek yok. Ben tavsiye verdim

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Kapsülleri açma, kırmızı çıkartma ve imzalar dışında kar getirmiyor. Alıcaksan 1000TL veya daha fazla bir bütçe ile alırsın en az. 1-1,5 yıl içerisinde en az 2-3 katına çıkıcak zaten o zaman satarsın. Geçen yılın Stockholm 2021 kapsülleri öyle oldu ama geçen yıl meydan okuyanlar çıkartmalarının fiyatı arttı. Sonraki seneye Antwerp kapsüllerinden hangisi değerlenir emin değilim. 2019'dan şimdiye kadar analiz yaptım her yıl farklı kapsüller değerlenmiş ortası yok. Şans işi gibime geldi yapmaktan vazgeçtim. Benim size tavsiyem alın dursun öyle, ileri zamanlarda her türlü değerlenecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapsülleri açma, kırmızı çıkartma ve imzalar dışında kar getirmiyor. Alıcaksan 1000TL veya daha fazla bir bütçe ile alırsın en az. 1-1,5 yıl içerisinde en az 2-3 katına çıkıcak zaten o zaman satarsın. Geçen yılın Stockholm 2021 kapsülleri öyle oldu ama geçen yıl meydan okuyanlar çıkartmalarının fiyatı arttı. Sonraki seneye Antwerp kapsüllerinden hangisi değerlenir emin değilim. 2019'dan şimdiye kadar analiz yaptım her yıl farklı kapsüller değerlenmiş ortası yok. Şans işi gibime geldi yapmaktan vazgeçtim. Benim size tavsiyem alın dursun öyle ileri zamanlarda her türlü değerlenecek.
100TL'lik alayım mı yani hocam?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan Keskin
Ben almayı düşündüm fakat hangisi değerlenir cidden bilemiyorum. İyice bakın kapsülerin içerisindekilere ona göre alın 100TL ile.
Hocam Contenders en iyisi sanırım. Bunlar sizce ne zaman ve ne kadar değerlenir? Ve aynı değerlenme stickerlarda da olur mu?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Hocam Contenders en iyisi sanırım. Bunlar sizce ne zaman ve ne kadar değerlenir? Ve aynı değerlenme stickerlarda da olur mu?
En az 1 yılı var değerlenmesi için. İşte o dediğiniz değerlenme olayı her yıl farklı olmuş o yüzden araştırın demiştim. Herkes durumun farkında kar yapmak için alıcaktır fakat kim daha uzun süre tutarsa o daha fazla kazanacak orası kesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan Keskin
En az 1 yılı var değerlenmesi için. İşte o dediğiniz değerlenme olayı her yıl farklı olmuş o yüzden araştırın demiştim. Herkes durumun farkında kar yapmak için alıcaktır fakat kim daha uzun süre tutarsa o daha fazla kazanacak orası kesin.
Sağolun hocam tavsiye için 26 tane Contenders alıyorum. 20 lira falan oluncaya dek bekleteceğim.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
İmzalı olanlar çok değerlendbiliyor. Tskımlı alma

Top Bottom