CS:GO Kapsüller alınır mı?

Reaksiyon skoru
26
Merhabalar. 50 tane kapsül almıştım. dayanamadım 30unu açtım 20tl zarar ettim.
100TLm var acaba 26 tane daha alsam mı? Bu sefer açmayacağım bekleteceğim.

Ufak meblağlarda alınmasını önermiyorum.

Evet. 2 kere yazmanıza gerek yok. Ben tavsiye verdim

Kapsülleri açma, kırmızı çıkartma ve imzalar dışında kar getirmiyor. Alıcaksan 1000TL veya daha fazla bir bütçe ile alırsın en az. 1-1,5 yıl içerisinde en az 2-3 katına çıkıcak zaten o zaman satarsın. Geçen yılın Stockholm 2021 kapsülleri öyle oldu ama geçen yıl meydan okuyanlar çıkartmalarının fiyatı arttı. Sonraki seneye Antwerp kapsüllerinden hangisi değerlenir emin değilim. 2019'dan şimdiye kadar analiz yaptım her yıl farklı kapsüller değerlenmiş ortası yok. Şans işi gibime geldi yapmaktan vazgeçtim. Benim size tavsiyem alın dursun öyle, ileri zamanlarda her türlü değerlenecek.

Kapsülleri açma, kırmızı çıkartma ve imzalar dışında kar getirmiyor. Alıcaksan 1000TL veya daha fazla bir bütçe ile alırsın en az. 1-1,5 yıl içerisinde en az 2-3 katına çıkıcak zaten o zaman satarsın. Geçen yılın Stockholm 2021 kapsülleri öyle oldu ama geçen yıl meydan okuyanlar çıkartmalarının fiyatı arttı. Sonraki seneye Antwerp kapsüllerinden hangisi değerlenir emin değilim. 2019'dan şimdiye kadar analiz yaptım her yıl farklı kapsüller değerlenmiş ortası yok. Şans işi gibime geldi yapmaktan vazgeçtim. Benim size tavsiyem alın dursun öyle ileri zamanlarda her türlü değerlenecek.
100TL'lik alayım mı yani hocam?

Hocam Contenders en iyisi sanırım. Bunlar sizce ne zaman ve ne kadar değerlenir? Ve aynı değerlenme stickerlarda da olur mu?
En az 1 yılı var değerlenmesi için. İşte o dediğiniz değerlenme olayı her yıl farklı olmuş o yüzden araştırın demiştim. Herkes durumun farkında kar yapmak için alıcaktır fakat kim daha uzun süre tutarsa o daha fazla kazanacak orası kesin.

En az 1 yılı var değerlenmesi için. İşte o dediğiniz değerlenme olayı her yıl farklı olmuş o yüzden araştırın demiştim. Herkes durumun farkında kar yapmak için alıcaktır fakat kim daha uzun süre tutarsa o daha fazla kazanacak orası kesin.
Sağolun hocam tavsiye için 26 tane Contenders alıyorum. 20 lira falan oluncaya dek bekleteceğim.

İmzalı olanlar çok değerlendbiliyor. Tskımlı alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,443
Üyeler
186,491
Son üye
umuticoz
Geri