tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. Forcedrop sitesinden kasa açıp upgradelemeyi düşünüyorum. Kasa açmak kumara girer mi? Pahalı bir skin çıksa da satmayacağım kullanacağım.
20liralık skin verip şansla 400liralık skin çıkarmak kumar değil mi? Sonuçta elinde 20 liralık skin vardı şimdi 400 liralık var. Diyelim evi bastın kumara dublex bir villan oldu villayi satmayacaksın kullanacaksın kumar değil mi bu.ama kullanmıyor kendisi için bi ev yada başka bir şey almıyor oyunda kullanacaksa bence kumar olmaz ha tabii ki oyun kumar ama bence haram olmaz
Ya oyunda bİr işine yaramayacak skin e para verme abi.Parasını almayacağım. Oyunda kullanmak için sadece.
Olmaz sonuçta bir şey katlarsan risk almış oluyorsun. Risk almak da günahtır. Risksiz çalışıp en iyisi memur olmak. Memur ol, evlen hayatına bakarsın canım kardeşim.Parasını almayacağım. Oyunda kullanmak için sadece.
Hayır yani, mesela 200 dolar item çıkardın. Satmayacaksın, eee ileride napıcan? Envanterinden mi sileceksin?Parasını almayacağım. Oyunda kullanmak için sadece.
Girer. Şansla para kazanmak çünkü.Merhabalar. Forcedrop sitesinden kasa açıp upgradelemeyi düşünüyorum. Kasa açmak kumara girer mi? Pahalı bir skin çıksa da satmayacağım kullanacağım.
Peki o zaman açmıyorum.Girer. Şansla para kazanmak çünkü.