İtem ve grafiti haftada 1 kere düşürebiliyorsun 1 level atladığında yani 1 haftada max 1 item düşüyor ama kasa ayrı kasayı bağımsız olarak düşürüyorsun ama eskisi kadar çok düşmüyorBen her level atladığın maçın sonunda garanti 1 tane geliyordu diye hatırlıyorum. Tabi bu dediğim şey kasa değil, kostüm veya grafiti de olabilir.
haftalık 2 kasa düşme olayı var 1 de lvl aldığında skin ya da sticker atıyorEskiden 1-2 yıl önce hatırlıyorum her 2-3 maçta bir kasa atardı şimdi haftada 1 tane zor düşüyor düşme şansı mı azaltıldı acaba bilgisi olan var mı ?
Idle sunucularında takıldığım zamanlar eskiden (6 ay önce falan) her 4 yenilenmede 1 kasa garantiydi fakat daha geçenlerde o sunucuda 6 saat civarı AFK bıraktım ve herhangi bir şey düşmedi, tahminen şansları azaltıldı. Bunun sebebi kasa fiyatlarının artması olabilir.İtem ve grafiti haftada 1 kere düşürebiliyorsun 1 level atladığında yani 1 haftada max 1 item düşüyor ama kasa ayrı kasayı bağımsız olarak düşürüyorsun ama eskisi kadar çok düşmüyor
Bende bırakmıştım 6 saat hiçbirşey gelmediIdle sunucularında takıldığım zamanlar eskiden (6 ay önce falan) her 4 yenilenmede 1 kasa garantiydi fakat daha geçenlerde o sunucuda 6 saat civarı AFK bıraktım ve herhangi bir şey düşmedi, tahminen şansları azaltıldı. Bunun sebebi kasa fiyatlarının artması olabilir.