Neler Yeni

CS GO Kasa düşme şansı ?

Fear

80+
Eskiden 1-2 yıl önce hatırlıyorum her 2-3 maçta bir kasa atardı şimdi haftada 1 tane zor düşüyor düşme şansı mı azaltıldı acaba bilgisi olan var mı ?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Ben her level atladığın maçın sonunda garanti 1 tane geliyordu diye hatırlıyorum. Tabi bu dediğim şey kasa değil, kostüm veya grafiti de olabilir.

Fear

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben her level atladığın maçın sonunda garanti 1 tane geliyordu diye hatırlıyorum. Tabi bu dediğim şey kasa değil, kostüm veya grafiti de olabilir.
İtem ve grafiti haftada 1 kere düşürebiliyorsun 1 level atladığında yani 1 haftada max 1 item düşüyor ama kasa ayrı kasayı bağımsız olarak düşürüyorsun ama eskisi kadar çok düşmüyor

Bünyamina

80+ Platinum
Eskiden 1-2 yıl önce hatırlıyorum her 2-3 maçta bir kasa atardı şimdi haftada 1 tane zor düşüyor düşme şansı mı azaltıldı acaba bilgisi olan var mı ?
haftalık 2 kasa düşme olayı var 1 de lvl aldığında skin ya da sticker atıyor

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
İtem ve grafiti haftada 1 kere düşürebiliyorsun 1 level atladığında yani 1 haftada max 1 item düşüyor ama kasa ayrı kasayı bağımsız olarak düşürüyorsun ama eskisi kadar çok düşmüyor
Idle sunucularında takıldığım zamanlar eskiden (6 ay önce falan) her 4 yenilenmede 1 kasa garantiydi fakat daha geçenlerde o sunucuda 6 saat civarı AFK bıraktım ve herhangi bir şey düşmedi, tahminen şansları azaltıldı. Bunun sebebi kasa fiyatlarının artması olabilir.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
İtem haftada 1 düşüyor, kasa ise şansa bağlı.

Fear

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Idle sunucularında takıldığım zamanlar eskiden (6 ay önce falan) her 4 yenilenmede 1 kasa garantiydi fakat daha geçenlerde o sunucuda 6 saat civarı AFK bıraktım ve herhangi bir şey düşmedi, tahminen şansları azaltıldı. Bunun sebebi kasa fiyatlarının artması olabilir.
Bende bırakmıştım 6 saat hiçbirşey gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,052
Üyeler
167,597
Son üye
gençmimar
Top Bottom