Gerçekçilik arıyorsan csgo(rusları unutmayalım) biraz daha arcade skill falan atmak istiyorsan valorantHangisini oynarsam daha fazla keyif alirim ve neden? arada kaldim
Valorant hileler daha az ve zeka daha ön planda aim almak daha kolay ama yetenekleri mantıklı bir şekilde kullanman gerek ve kanser kitle daha az oynamak istersen eklersen mutlu olurumHangisini oynarsam daha fazla keyif alirim ve neden? arada kaldim
Oynuyorum aslinda milletin dusuncesini merak ettigim icin acmistim konuyu Valorant dan skldigim icin cs go deniyecegim birazValorant hileler daha az ve zeka daha ön planda aim almak daha kolay ama yetenekleri mantıklı bir şekilde kullanman gerek ve kanser kitle daha az oynamak istersen eklersen mutlu olurum
" zeka daha ön planda" şu kelimeler kadar mantıksız bir şey görmedim. Valorantta hiçbir şekilde taktik bilememe rağmen 16-17 kill alıyorum :d.Valorant hileler daha az ve zeka daha ön planda aim almak daha kolay ama yetenekleri mantıklı bir şekilde kullanman gerek ve kanser kitle daha az oynamak istersen eklersen mutlu olurum
Sadece düellocu oynarsan öyle olur bi sova oyna bakalım ne oluyor" zeka daha ön planda" şu kelimeler kadar mantıksız bir şey görmedim. Valorantta hiçbir şekilde taktik bilememe rağmen 16-17 kill alıyorum :d.
ortalama bir kol+phoenix=win" zeka daha ön planda" şu kelimeler kadar mantıksız bir şey görmedim. Valorantta hiçbir şekilde taktik bilememe rağmen 16-17 kill alıyorum :d.
Dönebilirsin bende bide kastığı için sildimOynuyorum aslinda milletin dusuncesini merak ettigim icin acmistim konuyu Valorant dan skldigim icin cs go deniyecegim biraz