CS:GO mu VALORANT mi

Ben CSGO oynarken daha çok keyif alıyorum ama valorant eğlenceli oyun.

Valo. Valve CS'yi umursamıyor bile.

Valorant'ın Türk serverinde velet ve toxic oyuncu çok var. Oynayacaksan yabancı serverlerde oyna. Frankfurt'da da oynama çünkü orasıda hep Türk.

CS 1.5 zamanlarından gelen biri olduğum için CS:GO benim için çok daha iyi.
Valorant'ı da denedim, güzel oyun ama her karakterin ayrı yeteneği olması, onların kullanımı falan bana karışık geldi. Daha önce Overwatch tarzı oyunlar oynamadığım için alışkın değilim.
Yani tamamen öznel bir soru, ikisini de dene tarafını seç :)

Valorant hileler daha az ve zeka daha ön planda aim almak daha kolay ama yetenekleri mantıklı bir şekilde kullanman gerek ve kanser kitle daha az oynamak istersen eklersen mutlu olurum
Oynuyorum aslinda milletin dusuncesini merak ettigim icin acmistim konuyu Valorant dan skldigim icin cs go deniyecegim biraz

Valorant hileler daha az ve zeka daha ön planda aim almak daha kolay ama yetenekleri mantıklı bir şekilde kullanman gerek ve kanser kitle daha az oynamak istersen eklersen mutlu olurum
" zeka daha ön planda" şu kelimeler kadar mantıksız bir şey görmedim. Valorantta hiçbir şekilde taktik bilememe rağmen 16-17 kill alıyorum :d.

" zeka daha ön planda" şu kelimeler kadar mantıksız bir şey görmedim. Valorantta hiçbir şekilde taktik bilememe rağmen 16-17 kill alıyorum :d.
ortalama bir kol+phoenix=win

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,074
Üyeler
186,447
Son üye
muhtaroglu
Geri