T.P.G.
80+ Titanium
La deli adam 100+ pingle adam vuruyor xdYalnız o 1. Rus'u bi geçemedim oyun boyunca ya 2. Bitirdik
La deli adam 100+ pingle adam vuruyor xdYalnız o 1. Rus'u bi geçemedim oyun boyunca ya 2. Bitirdik
Bunu niye bize soruyorsun? İkisini de oyna gör!Hangisini oynarsam daha fazla keyif alirim ve neden? arada kaldim
Çizgi filmValorant daha iyi cs go çöp
Ayn karşimÇizgi film
Gerçekten Valo'ya 30 saat gömmüşümdür çöp diyorlardı da inanmıyordum cidden öyleymiş.Ayn karşim
Sadece eğlenmek için indirdim, 7 yaşında çocuk mikrofona bağırıyor. Trolleyen oluyor. Cidden kitlesi acayip bir şekilde çöp. Oyun kendi çapında güzel.Gerçekten Valo'ya 30 saat gömmüşümdür çöp diyorlardı da inanmıyordum cidden öyleymiş.
Spray paterni yok
Karakterlerin saçma sapan skilleri var Reyna gibi overkilleri sayma bile
Grafikler gerçeklikten çok geri düz çizgi film
Silah mekanikleri leş
Vuruş hissi yok ?
Map seçme yok
Mapler çok kötü zaten
Oyundan zevk almak için sebep bulamadım.
Kitle olarak LoL, CS tarzı oyunlarda düşük rank çekilmez.Sadece eğlenmek için indirdim, 7 yaşında çocuk mikrofona bağırıyor. Trolleyen oluyor. Cidden kitlesi acayip bir şekilde çöp. Oyun kendi çapında güzel.
Map konusunda haklısın vuruş hissiyatı bende gayet yeterli headshot atarken beni tatmin ediyor bazı karakterin skilleri gerçekten saçma sapan spray konusu bence yeterince iyi silah mekanikleri kullanış amacı ve duruma göre değişiyor hangi karakter map veya başka bir durumda silahı iyi seçmek önemli grafikler konusunda riot bence iyi iş çıkarmış diyebilirim bana göre baya uğraşıldı özellikle valoranttaki küçük çocuklar beni o kadar sinir ettiki hatta bi ara o kadar sinirlendimki bunlar bence robot çünkü hayatta bu kadar küfür edemez olamaz yani hiç saygısı düzgün konuşması yok burdan tahmin çıkılırsa fortnite da aynıydı 2018 de yılın dalga konusu oyunu olmuştu kimse o oyunu beğenmedi ama zamanla alışıldı ve bi yandan sevilmeye başladı valoranttada böyle bir şey olacağını düşünüyorumGerçekten Valo'ya 30 saat gömmüşümdür çöp diyorlardı da inanmıyordum cidden öyleymiş.
Spray paterni yok
Karakterlerin saçma sapan skilleri var Reyna gibi overkilleri sayma bile
Grafikler gerçeklikten çok geri düz çizgi film
Silah mekanikleri leş
Vuruş hissi yok ?
Map seçme yok
Mapler çok kötü zaten
Oyundan zevk almak için sebep bulamadım.
Virgül ve noktalama işaretlerinin önemi...Map konusunda haklısın vuruş hissiyatı bende gayet yeterli headshot atarken beni tatmin ediyor bazı karakterin skilleri gerçekten saçma sapan spray konusu bence yeterince iyi silah mekanikleri kullanış amacı ve duruma göre değişiyor hangi karakter map veya başka bir durumda silahı iyi seçmek önemli grafikler konusunda riot bence iyi iş çıkarmış diyebilirim bana göre baya uğraşıldı özellikle valoranttaki küçük çocuklar beni o kadar sinir ettiki hatta bi ara o kadar sinirlendimki bunlar bence robot çünkü hayatta bu kadar küfür edemez olamaz yani hiç saygısı düzgün konuşması yok burdan tahmin çıkılırsa fortnite da aynıydı 2018 de yılın dalga konusu oyunu olmuştu kimse o oyunu beğenmedi ama zamanla alışıldı ve bi yandan sevilmeye başladı valoranttada böyle bir şey olacağını düşünüyorum
valo da güzel cs deMap konusunda haklısın vuruş hissiyatı bende gayet yeterli headshot atarken beni tatmin ediyor bazı karakterin skilleri gerçekten saçma sapan spray konusu bence yeterince iyi silah mekanikleri kullanış amacı ve duruma göre değişiyor hangi karakter map veya başka bir durumda silahı iyi seçmek önemli grafikler konusunda riot bence iyi iş çıkarmış diyebilirim bana göre baya uğraşıldı özellikle valoranttaki küçük çocuklar beni o kadar sinir ettiki hatta bi ara o kadar sinirlendimki bunlar bence robot çünkü hayatta bu kadar küfür edemez olamaz yani hiç saygısı düzgün konuşması yok burdan tahmin çıkılırsa fortnite da aynıydı 2018 de yılın dalga konusu oyunu olmuştu kimse o oyunu beğenmedi ama zamanla alışıldı ve bi yandan sevilmeye başladı valoranttada böyle bir şey olacağını düşünüyorum
Valorant aksini idda eden hile kullanıyordurHangisini oynarsam daha fazla keyif alirim ve neden? arada kaldim
OkVirgül ve noktalama işaretlerinin önemi...