Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
CS oynayamayıp laf etmek mi dvuasfdaudaValorant aksini idda eden hile kullanıyordur
CS oynayamayıp laf etmek mi dvuasfdaudaValorant aksini idda eden hile kullanıyordur
profesyonel deilim ama 100 saat csgo'm var en aından oyun bilgim vs birçok nereyse hepsini biliyorumCS oynayamayıp laf etmek mi dvuasfdauda
Böyle konuşan birinin bir şey bildiğini zannetmiyorum.profesyonel deilim ama 100 saat csgo'm var en aından oyun bilgim vs birçok nereyse hepsini biliyorum
tmBöyle konuşan birinin bir şey bildiğini zannetmiyorum.
"çizgi film" yargına katılmıyorum. Çok geniş bir kitleye hitap edebilmek için "çünkü karşılarında CSGO gibi bir dev var." sistem gereksinimlerini düşük tutmak zorundaydılar. (1920x1080 low CSGO 50-60 FPS iken Valorant 90-110) ve bu da düşük grafikler anlamına geliyordu. Grafikleri düşük olan göze hitap etmeyen kötü bir texture yerine, fazla ayrıntıya yer verilmeyen, basic bir texture tercih edildi ki bence bu mantıklı bir hamleydi. Overkill düşüncene katılmıyorum. Oyunda her karakterin bir rolü var. Reyna yalnızca AİM gerektiren bir hero ve oynaması kolay değil maalesef. Oyunda aiminizi bozacak tonla şey varken, (yetenekler, ses çıkartan etkileşimler, fakeler) sizin 1vs4 gibi pozisyonları kazanmanız güç. Neyse. Bence Overkill olan Reyna dahil herhangi bir hero yok yani. Yalnızca heroda ustalaşmış oyuncular var. Sova ile de çok güzel oynayabilirsiniz. Doğru oklar atarak, ultinizi doğru kullanarak. Ya da Skye ile oyun da döndürebilirsiniz. Heal ve flashınız fazla OP. Ultiniz rakiplerinizin yerini açığa çıkarmakla kalmayıp, dikkat ve cross bozuyor. Neyse. Ben böyle düşünüyorum. Onlar dışında söylediklerinize katılıyorum. Ama bunların eksik olması Valorant'ta göze batmıyor. Çünkü amacı CSGO gibi olmak zaten değil. Zula ile CSGO karşılaştırılsa evet silah mekanikleridir, vuruş hissidir spreydir anlarım. Çünkü grafik ve mekanik olarak birbiriyle ilişkililer. Oyundaki tema da aynı şekilde. Ama Valorant'ta işler pek öyle değil.Gerçekten Valo'ya 30 saat gömmüşümdür çöp diyorlardı da inanmıyordum cidden öyleymiş.
Spray paterni yok
Karakterlerin saçma sapan skilleri var Reyna gibi overkilleri sayma bile
Grafikler gerçeklikten çok geri düz çizgi film
Silah mekanikleri leş
Vuruş hissi yok ?
Map seçme yok
Mapler çok kötü zaten
Oyundan zevk almak için sebep bulamadım.
ben valorant derim çünkü çok zevkliHangisini oynarsam daha fazla keyif alirim ve neden? arada kaldim
Arkadaşa o kadar çok katılıyorum ki. Bir oyun 2012 yılından beri hiç mi ilerlemez arkadaşlar? Oyuncunun crosshairi görme bile Valorant'tan sonra geliyor. Onun dışında karanlık yerlerde adamların parlaması yeni geldi. Falan falan her neyse. Bu adamlar 8 yıl boyunca kasa tasarladı arkadaşlar farkında mısınız? Peki bundan sonra nasıl bir ilerleme bekliyorsunuz ki CSGO'dan? Adamlar sizce ne yapacaklar? Ya da yapacaklar mı? Hilelerin önüne geçmemesinin sebebi ticariydi. CSGO'nun piyasada alternatifi yoktu. Ticari döngü üzerine hiçbir koruma gelmedi. Jackpot kapandı çünkü para akışını kesiyordu. İnsanlar aralarında döndürmeye başlıyordu işi. Jackpotta kasa anahtarı kazanan gidip oyun içerisinde kasa bile açmıyordu. Onu gene jackpotta harcıyordu. Diyeceksiniz ki (e adamlar tabii ki parayı düşünecek.) Tamam düşünsün de. Parayı ye, otur. Böyle bir şey var mı?Aslında ikisi de aynı şey gibi gözükse de karşılaştırılmaması gereken oyunlardan.
Valorant bence çok daha eğlenceli ve keyif verici bir oyun. Skiller vs. işin içine girince CS'den daha eğlenceli olacağını düşünüyorum keza Faceit yada Esea oynamıyorsan CS tam bir "KanserMachine"
Valorantta kullandığımız Skiller vs. daha stratejik olduğundan bana daha eğlenceli ve oynanabilir geliyor. Keza CS'de aimin iyi olsa yetiyor gerisi "YAA HAK" diyerek side'lara koşmakta.
Bu iki oyun karşılaştırılmaz fakat illa birini seçeceksem gözüm kapalı Valorant derim.
Fanboyluk yapıyorsun diyenler de olabilecektir illa.
Sadece main hesabımda 2600+ Saat CSGO'm var. (24 Eylül 2016 yılından beri oynuyorum. -doğum günümde almıştım- )
Yan hesaplar, Arkadaşların hesapları falan 3000-3500+ saat olmuştur o
Beta'dan beri de Valorant oyuncusuyum.
CS kendince güzel bir oyun olabilir fakat başındaki şirket oyununa maalesef sahip çıkamıyor bu bir gerçek..
Yıllardır ne 128 Tickrate sunucu geldi.. Ne TR Sunucusu geldi.. Ne Hilelere bir çözüm getirebildiler.. Biz VAC korumasına güncelleme bekliyoruz adam kasa getiriyor, eldiven getiriyor.. Sadece para kovalayarak olmaz bu iş valvecim kusura bakma..
Kaç aydır CS'yi bir kere bile açmadım. Neden mi valorant peki?
En basidinden sadece bir örnek vericem ; birkaç gün önceye kadar hileler artmıştı ve Valorant geliştirici ekibi tatilden döndükleri gibi bir güncelleme yayınladı. Ben o günden beri ne hile gördüm nede maça girdiğim adamlardan "yaa abi az önce hile geldi" dediğini duydum. Hatta hile gelenlerin kırmızı ekran yediğini dahi duydum.
Riot bu kadar bu oyunun üstüne düşerken Valve neden bunu yapmıyor? 3000-3500+ Saatimi sadece CSGO'ya gömmüş biri olarak (daha bunun cs 1.6 zamanı da var) kusura bakma Valve ama benim gözümde sınıfta kaldın..
Valorant'ın çok fazla eksiği var evet fakat yeni çıkmış bir oyun. CS ise 2012 yılından beri bizimle olan bir oyun. CS'ye göre hala eksiği çok fazla ve geliştirilmesi gerek fakat bu haliyle bile CS'den daha iyi bence.
Dontaçhi the yargı meşin.Aslında ikisi de aynı şey gibi gözükse de karşılaştırılmaması gereken oyunlardan.
Valorant bence çok daha eğlenceli ve keyif verici bir oyun. Skiller vs. işin içine girince CS'den daha eğlenceli olacağını düşünüyorum keza Faceit yada Esea oynamıyorsan CS tam bir "KanserMachine"
Valorantta kullandığımız Skiller vs. daha stratejik olduğundan bana daha eğlenceli ve oynanabilir geliyor. Keza CS'de aimin iyi olsa yetiyor gerisi "YAA HAK" diyerek side'lara koşmakta.
Bu iki oyun karşılaştırılmaz fakat illa birini seçeceksem gözüm kapalı Valorant derim.
Fanboyluk yapıyorsun diyenler de olabilecektir illa.
Sadece main hesabımda 2600+ Saat CSGO'm var. (24 Eylül 2016 yılından beri oynuyorum. -doğum günümde almıştım- )
Yan hesaplar, Arkadaşların hesapları falan 3000-3500+ saat olmuştur o
Beta'dan beri de Valorant oyuncusuyum.
CS kendince güzel bir oyun olabilir fakat başındaki şirket oyununa maalesef sahip çıkamıyor bu bir gerçek..
Yıllardır ne 128 Tickrate sunucu geldi.. Ne TR Sunucusu geldi.. Ne Hilelere bir çözüm getirebildiler.. Biz VAC korumasına güncelleme bekliyoruz adam kasa getiriyor, eldiven getiriyor.. Sadece para kovalayarak olmaz bu iş valvecim kusura bakma..
Kaç aydır CS'yi bir kere bile açmadım. Neden mi valorant peki?
En basidinden sadece bir örnek vericem ; birkaç gün önceye kadar hileler artmıştı ve Valorant geliştirici ekibi tatilden döndükleri gibi bir güncelleme yayınladı. Ben o günden beri ne hile gördüm nede maça girdiğim adamlardan "yaa abi az önce hile geldi" dediğini duydum. Hatta hile gelenlerin kırmızı ekran yediğini dahi duydum.
Riot bu kadar bu oyunun üstüne düşerken Valve neden bunu yapmıyor? 3000-3500+ Saatimi sadece CSGO'ya gömmüş biri olarak (daha bunun cs 1.6 zamanı da var) kusura bakma Valve ama benim gözümde sınıfta kaldın..
Valorant'ın çok fazla eksiği var evet fakat yeni çıkmış bir oyun. CS ise 2012 yılından beri bizimle olan bir oyun. CS'ye göre hala eksiği çok fazla ve geliştirilmesi gerek fakat bu haliyle bile CS'den daha iyi bence.
Mekanikler güzelGerçekten Valo'ya 30 saat gömmüşümdür çöp diyorlardı da inanmıyordum cidden öyleymiş.
Spray paterni yok
Karakterlerin saçma sapan skilleri var Reyna gibi overkilleri sayma bile
Grafikler gerçeklikten çok geri düz çizgi film
Silah mekanikleri leş
Vuruş hissi yok ?
Map seçme yok
Mapler çok kötü zaten
Oyundan zevk almak için sebep bulamadım.
Abi o mekaniklerin nesi güzel ya..Mekanikler güzel
Grafikler oyuna yakışıyor
Fakat mapleri bende sevmiyorum ve round başlamazdan önce bir yere konumlanmayı filan
Sonra baseler çok yakın