Neler Yeni

CS:GO Neden Bitmiyor?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hulk bana CS:GO ölecek, bitecek laflarından daha gerçek geliyor artık.
Neden bitmiyor bu oyun? Yeni versiyonları türüyor, onlarda çok oynanıyor ancak bu oyun bir türlü bitmiyor.

Sizce nedeni nedir?

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Günde 8 saat oynuyorum. Bitmiş, Hile çok, Maç bulmuyor diyolar. Hepsi hikaye. Şu an seçkin ile keleş-çift keleş rankları arasında oynuyorum. maç bulması 2 dakika sürüyor sürmüyor. Cs için çok iyi. Ek olarak 15-20 maç görüyorsam 1maçta hile ya çıkar ya çıkmaz.

Neden bitmiyor bu oyun? Yeni versiyonları türüyor, onlarda çok oynanıyor ancak bu oyun bir türlü bitmiyor.

Sizce nedeni nedir?
oyun sadece rekabetçide bitmiyor awp lego sunucuları jailbreak sunucuları var onlarda var ben mesela csyi swler için kullanıyorum oyun normal olarak zaten bitti

Günde 8 saat oynuyorum. Bitmiş, Hile çok, Maç bulmuyor diyolar. Hepsi hikaye. Şu an seçkin ile keleş-çift keleş rankları arasında oynuyorum. maç bulması 2 dakika sürüyor sürmüyor. Cs için çok iyi. Ek olarak 15-20 maç görüyorsam 1maçta hile ya çıkar ya çıkmaz.
komik olan nedir?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Sizce nedeni nedir?
Çok fena para kaldıranlar var oyunda şu an oyunu hayatta tutan şey piyasası. Arkadaşım geçenlerde 200 tl kasa düşürdü bende operasyonlardan 400tl katladım. Tamamen ölmesi zor Cs 1.6 bile hala oynanıyor. Cs source 2 motoruna geçecekti yanılmıyorsam ağustosta öyle bir durumda oyun daha fazla oynanır.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
https://store.steampowered.com/stats/?l=turkish Steam platformunda Türkiye'de en çok oynanan oyunlar. CS:GO zirvede yer alıyor. Eskiye göre bayaa oyuncu kaybetti ama bunu sadece alt ranklarda hissedersiniz.
Zaten oyunda DMG ve üstü olanların çoğu hala oyuda. Oyunda Türkiye sunucusu yok diye düşük eloda sorun çekenler pış pış diğer oyunlara gitti. Oyun hala sarıyor, hile ben uzun bir süredir denk gelmiyorum. Bi' aralar aşırı vardı ama şu an görmüyorum. Maç bulma süresi umurumda değil ki zaten maksimum 4 dakika geçene kadar buluyor. CS:GO oynanacaksa en iyisi ekipli girmek. Ekipli girerseniz sizi tutacak tek şey nadiren gelen 1 hileci olur. O da belki 10-15 maçta 1.

@RGB Delisi'nin mesajına katılıyorum.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Kolay kolay bitecek bir oyun değil. Yeni oyun motoruna geçtikleri zaman da eskimişliğini kaybetmiş olacak ve yine oynanacak. Hile en son 1 ay önce denk geldim, o zamandan sonra 100 maç atmışımdır. Tek derdim toksik ve kötü oyuncular yüzünden, iyi oynadığım halde rank atlayamamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca CSGO sayesinde çoğu oyunu beleşe getiriyorum. Çoğu oyuncu için de ticaret kaynağı zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Çünkü oyun keyfini Valorant hala verebilmiş değil. Oyun mekanikeri, sprayler, movement'ler sizin çalışarak kendinizde daha da geliştireceğiniz şeyler. Ayrıca Atölye haritaları, topluluk sunucuları gibi extralar da oyuna keyif veren şeyler. TR sunucusu, oyun motoru konusundaki gelişmeler veya sunucu tickrate oranlarını 128'e sabitlemeleri durumunda oyuncu sayısında ciddi de artış olacaktır.

Özetle ben önceki eli kazanıp adamları ecoya düşürüyorsam üstün olmam gerek. Full set full bomba awp çekiyorum. Adam ecoyken beni vurması zorlaşıyor. Ama diğer taraftan valorantta adam 100 birime aldığı yetenek silahıyla ne kadar şey çekersem çekeyim benim çektiğim silahtan daha önce çekip beni vurabiliyor. Dengesizlik bunun burasında.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Ya eski hesabımda 650 tl lik envanter birikmiş 15 tl ye sattıgım kasa oldu sana 50 tl hey Allahım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mwrak ettiğim bir şey var arkadaşlar. Bu cs go sunucularında krndi bıçağımızı kelebek bayonet karambit yapan sunucular hangileri. Notmalinde alacak gücümüz yok bari butda girip tadını çıkaralım

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
1656767560990.png

bunu atıp susarım sadece

Top Bottom