CS:GO Prime Status Upgrade Hakkında

nurettinsevinc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Arkadaşlar Selam,

Cs go için prime almak istediğimde paylaştığım gibi bende olduğunu bildiriyor. Ama oyun bana kasa veya silah verdiğinde ünlem işareti çıkıp bana vermiyor. Sizce sebebi ne olabilir ?

1653686198519.png

1653686219750.png

Sana CS GO 'nun bir kopyasının verilmeyeceğini söylüyor.Yani sen bir anlamda mantıken hem CS GO'yu hem de Prime paketini alıyorsun.Onlarda CS GO'nun 1 adet kopyasını vermeyeceklerini söylüyorlar. Anladın mı dediğimi

Sana CS GO 'nun bir kopyasının verilmeyeceğini söylüyor.Yani sen bir anlamda mantıken hem CS GO'yu hem de Prime paketini alıyorsun.Onlarda CS GO'nun 1 adet kopyasını vermeyeceklerini söylüyorlar. Anladın mı dediğimi
O zaman prime yükseltme yapmak için satın almamda sorun yok diye anlıyorum. Yani prime alınca yine sandık vermeme gibi bir durum olmaz dimi ?

Normalde satın almaya çalıştığın şey CSGO+Prime. Ama sende zaten CSGO var olduğu için böyle belirtiyor. Direk prime satın almış olacaksın. Hesabın Prime'a dönüşecek.

Normalde satın almaya çalıştığın şey CSGO+Prime. Ama sende zaten CSGO var olduğu için böyle belirtiyor. Direk prime satın almış olacaksın. Hesabın Prime'a dönüşecek.
Tamamdır bu şekilde aldım prime geldi teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,968
Üyeler
195,484
Son üye
asikyazgan
Geri