Cs:go rütbe hakkında

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Selam arkadaşlar eskiden çok oynuyordum vs go sonra bıraktım şimdi ise yaklaşık 4-5 aydır cs go oynuyorum 0 hesap açıp tekrar başladım rütbe 180 saat oynamama rağmen hala 0 seviye sanırım 5 dolar yatırmamiz isteniyor rütbe açılması için ve son olarak sorularım rütbe nasıl nasıl açılır ve rütbe atlamak zor mu

Selam arkadaşlar eskiden çok oynuyordum vs go sonra bıraktım şimdi ise yaklaşık 4-5 aydır cs go oynuyorum 0 hesap açıp tekrar başladım rütbe 180 saat oynamama rağmen hala 0 seviye sanırım 5 dolar yatırmamiz isteniyor rütbe açılması için ve son olarak sorularım rütbe nasıl nasıl açılır ve rütbe atlamak zor mu
CS:GO satın aldın mı? CS:GO satın almadan Ranked giremezsin.

Seçkin alman gerekiyor rütbenin gelmesi için.

benim kuzenim satın almadı ama ranked giriyo leveli yükselterek girmişti bayadır oynuyor
O güncellemeden önce bedava kullanıp seviyesini yükseltmiştir ama 7 ay önce gelen güncelleme ile artık CS:GO satın alınmadan rekabetçi oynanmayacak ve level atlasa bile giremeyecek denildi.

Hocam 5 dolar yatırmami istiyor sanırım rütbe öyle açılıyor mu sizce
Hayır CS:GO'yu satın alman lazım diye biliyorum ama zaten cs yi satın alman gerekeceği için ilk önce 5 dolar yatır açılıyor mu bak açılmıyorsa cs yi satın al.

O güncellemeden önce bedava kullanıp seviyesini yükseltmiştir ama 7 ay önce gelen güncelleme ile artık CS:GO satın alınmadan rekabetçi oynanmayacak ve level atlasa bile giremeyecek denildi.
hee anladımmm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,331
Üyeler
190,894
Son üye
dormanjec
Geri