zulfukar06
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Yeni csgoya başladım arkadaşlarımla oynamak için seçkin almayı düşünüyorum 400 TL değer mi ve kasa düşürerek bu parayı çıkarabilirmiyim?
Haftada iki tane sandık düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi bu oran 1 e düştü yanında da ya grafiti ya da skin veriyor. Çarşamba günleri sıfırlanıyor. O zaman girip lvl atlarsan sandık ve skin ya da grafiti alırsın.Peki en düşük kasa kaç lira ve ne sıklıkla düşüyor
Keşke 1 hafta önce başlamayı düşüseydiniz. Her hafta iyi kasa düşse (30 liralık) 3-3,5 ayda paranız çıkar. Evet alınır.Yeni csgoya başladım arkadaşlarımla oynamak için seçkin almayı düşünüyorum 400 TL değer mi ve kasa düşürerek bu parayı çıkarabilirmiyim?
Zaten bundan 2 hafta önce zam yedi 400 TL oldu oyun.Bence seçkin alınabilir yakın zamanda zam gelme ihtimali var tavsiye ederim
hafta 1 kere max 2 En düşük 14 liralık en fazla silah kasası diye biliyorum oda 2.460 liraPeki en düşük kasa kaç lira ve ne sıklıkla düşüyor
8 TL, bana son 1 aydır falan full 8 TL kasa attı, girmiyorum 1 haftadır.Peki en düşük kasa kaç lira ve ne sıklıkla düşüyor
Hocam o silah kasası duşme oranı çok çok azhafta 1 kere max 2 En düşük 14 liralık en fazla silah kasası diye biliyorum oda 2.460 lira