-CrawL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,181
Bende xdBen buna niye bu kadar güldüm
Yemişsin hilemi yaptın ?Normalde kayıtlarda 1VAC Yasaklanması yazıyor. Ama bende öyle yazmıyor. CS:GO Ya girebiliyorum. Sadece rekabetçi yoldaş ölüm maçı vs. yani resmi sunuculara giremiyorum. Bu ban VAC Mi yoksa başka birşeymi?
normalde oyun hiç açılmıyor diye biliyoprum. Bende sadece resmi sunuculara girmiyor. Topluluk sunucularıına girebiiyorumBende xd
Bu arada yemişsin herhalde.
skin changer kullandımYemişsin hilemi yaptın ?
niye VAC Yasaklanması yazmıyor?normalde oyun hiç açılmıyor diye biliyoprum. Bende sadece resmi sunuculara girmiyor. Topluluk sunucularıına girebiiyorum
Post automatically merged:
skin changer kullandım
CS:GO pek bilmem. Ama destekte belirtiler yediğini gösteriyor.normalde oyun hiç açılmıyor diye biliyoprum. Bende sadece resmi sunuculara girmiyor. Topluluk sunucularıına girebiiyorum
https://steamcommunity.com/id/C1awL/ ban yiyen hesapnormalde oyun hiç açılmıyor diye biliyoprum. Bende sadece resmi sunuculara girmiyor. Topluluk sunucularıına girebiiyorum
skin changer kullandım
niye VAC Yasaklanması yazmıyor?
skin changer hileye giriyor ve en kolay tespit edileni diyebilirimskin changer kullandım
ben sadece skin kullandım. Aimbot wh yok.skin changer hileye giriyor ve en kolay tespit edileni diyebilirim
-
Bunu da atmadan duramadım
Alıntıyı görüntüle
Hile mi kullandınız ? Boşuna VAC ban yenmiyor çünkü.Normalde kayıtlarda 1VAC Yasaklanması yazıyor. Ama bende öyle yazmıyor. CS:GO Ya girebiliyorum. Sadece rekabetçi yoldaş ölüm maçı vs. yani resmi sunuculara giremiyorum. Bu ban VAC Mi yoksa başka birşeymi?