Cs-go VAC hatası ile oyundan atıyor

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,110
Bende hiçbir şekilde hileli yazılım yok sahte oyun bile oynamam, aklıma gelen tek şey var magnetic switch klavye olduğu için klavyemi hile olarak algılıyor sanırım ama bu klavyeyi aylardır kullanıyordum daha yeni böyle algılamaya başladı. Veya başka bir sebepten yaşayan varsa söyleyebilir mi?

Bende hiçbir şekilde hileli yazılım yok sahte oyun bile oynamam, aklıma gelen tek şey var magnetic switch klavye olduğu için klavyemi hile olarak algılıyor sanırım ama bu klavyeyi aylardır kullanıyordum daha yeni böyle algılamaya başladı. Veya başka bir sebepten yaşayan varsa söyleyebilir mi?
Klavyenizin -eğer varsa- snap-tap özelliğini aktif ettiniz mi?

bazen oyundan kaynaklı olarak ara sıra öyle bir hata veriyor ama sürekli oluyorsa dediğiniz gibi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir

Klavyen nedir?Makro ayarı falan açık olabilir belki.

bazen oyundan kaynaklı olarak ara sıra öyle bir hata veriyor ama sürekli oluyorsa dediğiniz gibi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir
Yok hayır yani nasıl örnekleyebilirim bilmiyorum ama dünden beri 3 defa falan olmuştur bu şekilde. Aynı klavyeyi aylardır kullanıyorum ama bunları hiç yaşamadım, bir süre mekanik klavyem ile oynayıp bakacağım olmaya devam ediyorsa başka şeyden şüpheleneceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyen nedir?Makro ayarı falan açık olabilir belki.
Makro hiç kullanmıyorum hocam, vter ato87

Geri