Ya oyuna 1 ay önce başlamış birisin nasıl bu kadar eminsin her şeyden neredeyse 3000 saatim var bana hile öğretmeye çalışıyorsun. Cidden komik :d
Oyun bile hile sistemimiz iyi demek için sağ tarafta banlanan kişileri gösteriyor ve hiç durmadan akmaya devam her saniye birisi banlanıyor hileden ama sen profesör (!) efe oyunda hile yok karalama yapmayın diyorsun.
1 aydan fazla oynayan birisi olarak hileyi ayırt edemiyorsan bırak oynamayı.1 ay demedimki.
1 aydan daha önce başladım dedim daha dikkatli okursan anlarsın.
2 kere oku.
1 aydan fazla oynayan birisi olarak hileyi ayırt edemiyorsan bırak oynamayı.
kardeşim 10 yıllık cs oyuncusuyum 5 aylık r6 oyuncusuyum cs go da optimizasyondan tut hilesine kadar bir ton sorun vardı r6 de öyle bi sorun yok günlük server bakımları var rütbeleme sistemi çok güzel oynadıkca bağlıyor oyuna geçen gün yeniden bi cs gireyim dedim özlemiştim pişman oldum yani bi wallhack bugu çıkmış onu düzeltelim derken başka bi hata çıkmış zaten cs ücretsiz olduğundan beri düşüşe geçti benim gözümde alacaksan r6 tavsiyemdir epic games de 145tl lik paketi indirimle 75 tl ye aldım Gold edition olarak gayet mutluyum şuanBen kararsızım.
kardeşim 10 yıllık cs oyuncusuyum 5 aylık r6 oyuncusuyum cs go da optimizasyondan tut hilesine kadar bir ton sorun vardı r6 de öyle bi sorun yok günlük server bakımları var rütbeleme sistemi çok güzel oynadıkca bağlıyor oyuna geçen gün yeniden bi cs gireyim dedim özlemiştim pişman oldum yani bi wallhack bugu çıkmış onu düzeltelim derken başka bi hata çıkmış zaten cs ücretsiz olduğundan beri düşüşe geçti benim gözümde alacaksan r6 tavsiyemdir epic games de 145tl lik paketi indirimle 75 TL ye aldım Gold edition olarak gayet mutluyum şuan![]()
aynen bende senin gibi düşünüyorum . umtcncgl kardeşim ekle oynayalım vallahi tek sıkıyorBende CS:GO'cu ekiptendim.
Ama hilelrr bezdirdi.
R6 benim için en iyi seçimdi.
Bu arada R6'daki kullanıcı adın ne?
Hala nasıl hile yok diyebilirsin karşımda bir şey bilmediği halde biliyormuş gibi konuşan kişilerden nefret ettiğim için gerginim bence rahatlamaktan çok araştırmayı öğrenmelisin.Hile olmadığı için ayırt edemiyorum.
Dostum bu arada neden bu kadar gerginsin?
Biraz rahatla.
Ben hile görmedim.
Bug yapanları gördüm. Ama ben bug yapmadım.
Hala nasıl hile yok diyebilirsin karşımda bir şey bilmediği halde biliyormuş gibi konuşan kişilerden nefret ettiğim için gerginim bence rahatlamaktan çok araştırmayı öğrenmelisin.
aynen bende senin gibi düşünüyorum . umtcncgl kardeşim ekle oynayalım vallahi tek sıkıyor![]()