Neler Yeni

CS:GO vs Rainbow Six Siege

Flex

80+
5 Kişi oynuyorsanız açık ara yaptığınız taktiklerden yavaş yavaş ilerlemeden ve yaşattığı rekabetten dolayı kesinlikle R6 derim.
CS 4-5 sene önce güzeldi. (Bana göre)

Efe_Tkn

80+ Bronze
Ya oyuna 1 ay önce başlamış birisin nasıl bu kadar eminsin her şeyden neredeyse 3000 saatim var bana hile öğretmeye çalışıyorsun. Cidden komik :d
Oyun bile hile sistemimiz iyi demek için sağ tarafta banlanan kişileri gösteriyor ve hiç durmadan akmaya devam her saniye birisi banlanıyor hileden ama sen profesör (!) efe oyunda hile yok karalama yapmayın diyorsun.

1 ay demedimki.
1 aydan daha önce başladım dedim daha dikkatli okursan anlarsın.
2 kere oku.

Efe_Tkn

80+ Bronze
1 aydan fazla oynayan birisi olarak hileyi ayırt edemiyorsan bırak oynamayı.

Hile olmadığı için ayırt edemiyorum.
Dostum bu arada neden bu kadar gerginsin?
Biraz rahatla.
Ben hile görmedim.
Bug yapanları gördüm. Ama ben bug yapmadım.

T.P.G.

80+ Titanium
Ya saçmalamayın ikiside farklı ve güzel oyunlar. Ben ikisini de oynuyorum.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
CS beleş yani şimdi paralı oyunla beleş oyunu karşılaştıramayız

XEON5450

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Umut Can
Ben kararsızım.
kardeşim 10 yıllık cs oyuncusuyum 5 aylık r6 oyuncusuyum cs go da optimizasyondan tut hilesine kadar bir ton sorun vardı r6 de öyle bi sorun yok günlük server bakımları var rütbeleme sistemi çok güzel oynadıkca bağlıyor oyuna geçen gün yeniden bi cs gireyim dedim özlemiştim pişman oldum yani bi wallhack bugu çıkmış onu düzeltelim derken başka bi hata çıkmış zaten cs ücretsiz olduğundan beri düşüşe geçti benim gözümde alacaksan r6 tavsiyemdir epic games de 145tl lik paketi indirimle 75 tl ye aldım Gold edition olarak gayet mutluyum şuan :)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Benim için VALORANT

Efe_Tkn

80+ Bronze
kardeşim 10 yıllık cs oyuncusuyum 5 aylık r6 oyuncusuyum cs go da optimizasyondan tut hilesine kadar bir ton sorun vardı r6 de öyle bi sorun yok günlük server bakımları var rütbeleme sistemi çok güzel oynadıkca bağlıyor oyuna geçen gün yeniden bi cs gireyim dedim özlemiştim pişman oldum yani bi wallhack bugu çıkmış onu düzeltelim derken başka bi hata çıkmış zaten cs ücretsiz olduğundan beri düşüşe geçti benim gözümde alacaksan r6 tavsiyemdir epic games de 145tl lik paketi indirimle 75 TL ye aldım Gold edition olarak gayet mutluyum şuan :)

Bende CS:GO'cu ekiptendim.
Ama hilelrr bezdirdi.
R6 benim için en iyi seçimdi.

Bu arada R6'daki kullanıcı adın ne?

XEON5450

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Umut Can
Bende CS:GO'cu ekiptendim.
Ama hilelrr bezdirdi.
R6 benim için en iyi seçimdi.

Bu arada R6'daki kullanıcı adın ne?
aynen bende senin gibi düşünüyorum . umtcncgl kardeşim ekle oynayalım vallahi tek sıkıyor :D

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Hile olmadığı için ayırt edemiyorum.
Dostum bu arada neden bu kadar gerginsin?
Biraz rahatla.
Ben hile görmedim.
Bug yapanları gördüm. Ama ben bug yapmadım.
Hala nasıl hile yok diyebilirsin karşımda bir şey bilmediği halde biliyormuş gibi konuşan kişilerden nefret ettiğim için gerginim bence rahatlamaktan çok araştırmayı öğrenmelisin.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Hala nasıl hile yok diyebilirsin karşımda bir şey bilmediği halde biliyormuş gibi konuşan kişilerden nefret ettiğim için gerginim bence rahatlamaktan çok araştırmayı öğrenmelisin.

Neyse tamam CS:GO daha iyi bu kadar gergin kişilerle konuşmayı sevmem sanki çok bilgili gibi bana bilgisiz diyen ukala biri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen bende senin gibi düşünüyorum . umtcncgl kardeşim ekle oynayalım vallahi tek sıkıyor :D

İstek attım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,525
Üyeler
168,644
Son üye
yusufcn13
Top Bottom