CS-GO2 Çıktığında CS-GO Envanterime Ne Olacak?

mars1

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
05
Merhaba arkadaşlar,
Cs-Go2 çıktığında halihazırda CS-Go envarterde olan skinler, kutular vs ne olacak? Yanacaklar mı?
Envanterde bir aktarım söz konusu ise kutular vs oyun çıktığında bu kutularda falan bir fiyat artışı söz konusu olur mu?
Aydınlatırsanız sevinirim.

Cs 2 csgo ya güncelleme olarak geleceği için envanter durur ama fiyat konusunda bir şey diyemem. Ama artar diye düşünüyorum ytd

Zaten CS2 Beta haberi ve yayını çıkar çıkmaz tüm itemler de en az %15 lik artış oldu. CS2 de skinler daha da iyileştirilecek. Sub tick olayı ve source2 nin gelmesiyle birlikte valoranta kayan cs kitlesi tekrar dönerse oyun gene eski popülerliğini alır ve değer kazanır düşüncesindeyim. Ayrıca Valve, valoranttaki gibi canlı hile tespit sistemi getirecek. Ben değer kazanacağını düşünüyorum. Ytd

Merhaba arkadaşlar,
Cs-Go2 çıktığında halihazırda CS-Go envarterde olan skinler, kutular vs ne olacak? Yanacaklar mı?
Envanterde bir aktarım söz konusu ise kutular vs oyun çıktığında bu kutularda falan bir fiyat artışı söz konusu olur mu?
hiç bir şey olmayacak

Merhaba arkadaşlar,
envanter deli artıcak fiyat olarak bende 30 tane kutu vardı tanesini 3 liradan almıştım şuan 15 lira vs her biri şaka gibi daha da artsın 20 25 belki 30 iken satıp oyun alcam

Geri