Neler Yeni

CS:GO'da Hile Mi Kaynıyor?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Kesinlikle. Gerçi artık oyun oynamıyorum pek ama kesinlikle öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az mı daha geliyor? xd lütfen kandırmayın kendinizi belki Rank atlayınca azalıyordur ama para veren de aynı vermeyen de.
seçkin hesap oynuyorum ben.şu ana kadar karşıma pek hile geldiğini hatırlamıyorum.Yada ben fark etmiyorum

tysagman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Taha Yusuf Sağman
2013-2014'ten beri oynuyorum.
Hile kaynıyor ve harita farketmeksizin. Hile kullananların ************

Rammstein

80+ Silver

Az mı daha geliyor? xd lütfen kandırmayın kendinizi belki Rank atlayınca azalıyordur ama para veren de aynı vermeyen de.
Hayır para verenler seçkin olduğu için gelme ihtimali daha az. Para verip seçkin olanların güven faktörü daha yüksek. Bana 10 15 maçta bir anca geliyor hile.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Canım sıkıldı bir Cs:GO gireyim dedim karşıma hile çıktı. Bizim takımda. Adam hem direk hs atıyor hem de ismi sürekli değiştiğinden ne takımdan atabiliyoruz ne reportlayabiliyoruz. Sizde de böyle oluyor mu yoksa hileler nadir mi?
seçkin olmama rağmen aşırı hile geliyor sinirden deliricem

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan
Canım sıkıldı bir Cs:GO gireyim dedim karşıma hile çıktı. Bizim takımda. Adam hem direk hs atıyor hem de ismi sürekli değiştiğinden ne takımdan atabiliyoruz ne reportlayabiliyoruz. Sizde de böyle oluyor mu yoksa hileler nadir mi?
knk çok hile var

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.

Ben seçkin değilim. Arkadaşlarımdan duydum, bende 21 levele ulaşmayı çok istiyordum hilesiz bir oyun için. Hevesimizi kırdınız :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
eğer seçkin olursan daha az geliyor ama yine bazen karşına çıkabiliyor.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Hayır para verenler seçkin olduğu için gelme ihtimali daha az. Para verip seçkin olanların güven faktörü daha yüksek. Bana 10 15 maçta bir anca geliyor hile.
Şanslısın. :d

seçkin hesap oynuyorum ben.şu ana kadar karşıma pek hile geldiğini hatırlamıyorum.Yada ben fark etmiyorum
Ciddiyim bak 2‘li giriyoruz arkadaşımla karşı takımın 5’li girmiş olması zaten aşırı saçma bir durum ulan madem bizi maça girerken 5 dk bekletiyon bari karşıdaki takım da 2’li ve artık yanındakiler soloysa solo gelsin o denge bile yok. Şaka mı yapıyorsun. Neyse bir de karşıdan bir kişi hile açıyor diğerlerini boostluyor ban yese ne olacak yemese ne olacak. Ki ban da yemiyor çıldırıyorum şunu yazarken. Valorant’ta Aim kasmaya razıyım hilelere geleceğime.

Son düzenleme:
Top Bottom