CS: GO'da Kasa Düşürme Mantığı Nasıl İşliyor?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,490
Arkadaşlar merhaba. CS oynamayı yıllar önce bıraktım ancak kardeşim nadiren olsa da giriyor oynuyor. CS'de kasa düşürüyor. Sadece bir ay içinde kasalardan bu kadar para geldi.

1652800792290.png

Şimdi bu kasaları düşürmek için oyunda maça falan girmek gerekiyor mu yoksa oyun açık olsa da düşüyor mu?

Maça girilmeli (Ölüm, rekbaetçi, yoldaş vs) maç sonu TP verilirken sistematik olarak düşer veya düşmez. Şans yâni

Arkadaşlar merhaba. CS oynamayı yıllar önce bıraktım ancak kardeşim nadiren olsa da giriyor oynuyor. CS'de kasa düşürüyor. Sadece bir ay içinde kasalardan bu kadar para geldi.

Alıntıyı görüntüle

Şimdi bu kasaları düşürmek için oyunda maça falan girmek gerekiyor mu yoksa oyun açık olsa da düşüyor mu?
maç sonu şansa kasa veriyor.

Alıntıyı görüntüle

random düşüyor bana 1 haftada 50 liralık kasa verdi

Alıntıyı görüntüle

Bazı fun sunucularında 3dk'de bir eşya düşer veya düşmez düşerse de kime vereceği belirsiz ben pek oynamıyorum kardeşim oynuyor şu sıralar ama min 70tl gelmiştir

Oyunda Ölüm Maçın'a girin. Konsola +left yazın. Karakter otomatik olarak olduğu yerde dönmeye başlayacaktır. Bu, oyunun sizi AFK kalmaktan atmasını engeller. Daha sonrasında oyunu arkada açık bırakın, maç sonlarında şansa bağlı olarak kasa düşecektir.

Her hafta maksimum 2 kasa düşürebilirsiniz.

Herhangi bir oyun modunda da iş yapıyor ama siz oyunu oynamakla uğraşmayıp sadece kasa düşürmek istiyorsanız dediğim şekilde yapmalısınız.

haftada 1 adet kasa düşürme hakkın oluyor random bi maçta düşürebilirsin ölüm maçı rek yoldaş topluluk sunucularıda dahil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,309
Üyeler
173,801
Son üye
İhale Bilgisayarları Satı
Geri