Neler Yeni

Yardım Cs-Go'daki Saçma Yoldaş Rank Sistemi

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar dün yoldaşta Master Guardian I yani diğer adıyla Keleş 1 oldum. Bugün ard arda 5 maç kazandım.
Skorlar:
9-5 (7 edo)
9-2 (5 edo)
9-6 (8 edo)
9-1 (1 edo)
9-7 (7 edo)

5 Maç win+28 edo
Sizce rank atlamam için daha ne lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve üstelik yanımda oynadığım kişiler Mg2 Dmg ve Mge kişiler

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Çok takmamak gerekiyor sonuçta gerçek Rekabetçi değil, yoldaş rütbesi çok önemli değil benim için.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok takmamak gerekiyor sonuçta gerçek Rekabetçi değil, yoldaş rütbesi çok önemli değil benim için.

Takmıyorum da gerçek rekabetçide bana rank atlamak yine zulüm şu hale bak mesela
şuhalebak.png

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Uzun zamandır csgo oynayan birisi olarak sana söyleyebileceğim kesinlikle oyunun matchmaking'ini oynama. Çünkü 64 tickrate ve oyun akıcılığı rezalet durumda. Global elite olmanın hiçbir avantajı yok. 1 hafta da çok rahat global olabilirsin fakat ondan sonra gidebileceğin bir rütbe yok. Ayrıca oyunun kendi rekabetçisi yüksek ping içeriyor. Sana tavsiyem faceit platformunda oyna. Hem 128 tickrate ile çok daha akıcı ve rahat adam vurursun hem de Türkiye'ye yakın serverlar da oynarsın ve pingin düşük olur. Ayrıca oyun gelişimine de katkısı çok olur çünkü oynamayı bilen adamlar mm oynamaz, faceit veya esea oynarlar smoke, flash ve pek çok angle öğrenirsin. Normal rekabetçi de %70 gelen hileler, troller lanet olası ruslar yüzünden oyun zevki çok düşer.

Top Bottom