leqraw
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 603
- İsim
- Abdur Rezzak
Başlıkta da gördüğünüz gibi CSGO'dan 8800TL kazandım, yani pek kazandım diyemem ancak kazanıyorum.
Bildiğiniz üzere CSGO'ya yaklaşık 2-3 ay önce Kırık Diş operasyonu geldi.
Ben bu operasyonda 22 Adet hesap oluşturdum ve hepsinde tüm görevleri yaptım.
Toplam'da 1100 kasam olacak indirim geldiğinde, ve satınca 8800TL param olacak.
Bu operasyonun diğer operasyonlardan bir farkı yıldızları istediğimiz gibi harcayabiliyoruz.
Toplamda 100 adet yıldız toplayabiliyoruz.
Market kısmında 2 yıldıza Kırık Diş Operasyonu Kasası alabiliyoruz.
Kısaca 100/2 = 50 adet Kasa alabiliyoruz.
Mart ayında %40 indirim gelecek, böylelikle operasyon bileti (dolar kuru değişmez ise) 65TL'ye düşecek.
65TL'ye bilet alıp tüm görevleri yapar isek 50 adet kasamız oluyor.
Böylelikle yüksek miktar'da kar yapabiliyoruz.
Pekii kasa 5TL sen nasıl 1100 kasadan 8800TL kazanıyorsun diyenler elbette olacaktır.
Arkadaşlar operasyon kasaları sadece operasyon özel, yani operasyondan sonra bir daha üretilmiyor diyeyim.
Ve operasyon bittikten 2-3-4 ay sonra elbette 9, 10, 13TL'leri görecektir.
Ben 9,2TL olarak hesapladım. Komisyon ile birlikte 1 kasadan 8TL geliyor ve 1100 Kasadan bana gelen 8800TL oluyor.
Normalde operasyon bittikten 3-4 ay sonra kanıtlı olarak gösterirdim ancak sizlerinde yararlanmasını istedim.
Biletleri almak için paranız olması lazım elbette benim şu anda 1500TL param var bunlar ile 22 hesabıma bilet alacağım.
Operasyon 30 Nisan'da biteceği için daha 2 Ay vaktiniz var.
Bende hesaplarımı 35 hesaba tamamlamak istiyorum.
Evde boş boş oturacağınıza hesap kasın hem oynayın hem kazanın diyeyim.
Umarım konu işinize yaramıştır, sorusu olan veyahut eksik bir yer gören yazabilir.
Bildiğiniz üzere CSGO'ya yaklaşık 2-3 ay önce Kırık Diş operasyonu geldi.
Ben bu operasyonda 22 Adet hesap oluşturdum ve hepsinde tüm görevleri yaptım.
Toplam'da 1100 kasam olacak indirim geldiğinde, ve satınca 8800TL param olacak.
Bu operasyonun diğer operasyonlardan bir farkı yıldızları istediğimiz gibi harcayabiliyoruz.
Toplamda 100 adet yıldız toplayabiliyoruz.
Market kısmında 2 yıldıza Kırık Diş Operasyonu Kasası alabiliyoruz.
Kısaca 100/2 = 50 adet Kasa alabiliyoruz.
Mart ayında %40 indirim gelecek, böylelikle operasyon bileti (dolar kuru değişmez ise) 65TL'ye düşecek.
65TL'ye bilet alıp tüm görevleri yapar isek 50 adet kasamız oluyor.
Böylelikle yüksek miktar'da kar yapabiliyoruz.
Pekii kasa 5TL sen nasıl 1100 kasadan 8800TL kazanıyorsun diyenler elbette olacaktır.
Arkadaşlar operasyon kasaları sadece operasyon özel, yani operasyondan sonra bir daha üretilmiyor diyeyim.
Ve operasyon bittikten 2-3-4 ay sonra elbette 9, 10, 13TL'leri görecektir.
Ben 9,2TL olarak hesapladım. Komisyon ile birlikte 1 kasadan 8TL geliyor ve 1100 Kasadan bana gelen 8800TL oluyor.
Normalde operasyon bittikten 3-4 ay sonra kanıtlı olarak gösterirdim ancak sizlerinde yararlanmasını istedim.
Biletleri almak için paranız olması lazım elbette benim şu anda 1500TL param var bunlar ile 22 hesabıma bilet alacağım.
Operasyon 30 Nisan'da biteceği için daha 2 Ay vaktiniz var.
Bende hesaplarımı 35 hesaba tamamlamak istiyorum.
Evde boş boş oturacağınıza hesap kasın hem oynayın hem kazanın diyeyim.
Umarım konu işinize yaramıştır, sorusu olan veyahut eksik bir yer gören yazabilir.