Neler Yeni

CS mi VALORANT mı (anket)

CS mi VALORANT mı

• CS GO

• VALORANT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Cs nin eskiden kalma kitlesi var fakat 1-2 yıl içinde oda biter merak etme.
Sadece hilelere müdahale edilse cs daha bizi götürürdü.
cs gibi sade bir oyun yok.
source 2 ile gelirse yine oynanır ama pandemiden sonra, valorant bendede yüklü ama koşarak headshot atanlar yüzünden oynayamıyorum xD

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
source 2 ile gelirse yine oynanır ama pandemiden sonra, valorant bendede yüklü ama koşarak headshot atanlar yüzünden oynayamıyorum xD
Hocam bir çok patch de bunun hakkında düzenleme geldiği söyleniyor. En azından uğraşılıyor. Valve ile Riot Games aynı kefeye koyulmaz, koyulamaz. Oyun zevkine karışamam tabii ki.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
CS:GO tek bir yerden kaybediyor ama o sebep herşeye bedel HİLE. VAC'ı geliştirip oyuna Donanım Banı getirseler böyle olmaz

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
23 yaşındayım ve ilk oynadığım oyunlar arasında CS var. CS:GO ilk çıktığında alıp oynamıştım ve sarmamıştı sonra uzun bir süre FPS oyunlarına ara verdim taa ki Valorant çıkana kadar. Ara sıra Faceit(4-5 lvl gidip geliyor) CS giriyorum farklılık olsun diye ama favorim Valorant çünkü daha fazla keyif alıyorum.Bu arada Valorant aimi daha kolay,koşarak vurma var vb diyen çok var fakat buna katılmıyorum. CS de koşarak vuran oyuncu sayısı daha fazla ve nerdeyse her silah ile bu yapılabiliyor bizzat kendimde yaptım :D Normalde nasıl oynuyorum derseniz tıpkı Valorant gibi one tap veya burst oynamaya çalışıyorum.İlk merminin yanlış gitme olasılığı CS de daha fazla sanırım ama bu oyunu zor yapmaz yani şöyle düşünün crossu adamın kafasına koymuşsunuz(size düşen kısım) sol tuşa basıyorsunuz ve oyundan dolayı gitmiyor bu kişisel yetenekle alakalı değil. Ayrıca CS de AWP tam bir çocuk oyuncağı azıcık yetenek varsa AWP oyunu dar ediyor. Valoda Operatorü beğenmeyenler bundan dolayı beğenmiyor bence. Son olarak CS daha düz bir oyunken Valorant daha taktiksel düşünmeye iten bir oyun. Ülkemizde nedense Fornite,Valorant,Overwatch gibi çizgisel grafiklere sahip oyunlara önyargı ile yaklaşılıyor ve o tarz grafikler kötü ve hafif algısı var. Neyse ikiside çok güzel oyun arkadaşlar. Zevkler ve renkler tartışılmaz iki oyundada artılar ve eksiler bulunuyor. Hangisi daha çok keyif veriyorsa girin onu oynayın tartışılacak taraf tutulacak bir şey yok iyi günler :D

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Ziona

80+ Silver
bence CS ama csde çok fazla hile var o yüzden valorant birde csgonun ücretsiz seçkin olma özelliğini kaldırması da valoranta yönlendiriyor

Rulep

80+ Gold
csyi bıraktım arada girerim genelde valo giriyorum skin aldığım için ve arkadaşlarım onu oynadığı için cs kraldır <33

java

80+ Bronze
Valorant Cs eski tadı vermiyor artık yeni oyunlara geçmemiz lazım benimde geçtiğim oyun valorant.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,699
Üyeler
164,552
Son üye
nakliyeciyizailecek
Top Bottom