23 yaşındayım ve ilk oynadığım oyunlar arasında CS var. CS:GO ilk çıktığında alıp oynamıştım ve sarmamıştı sonra uzun bir süre FPS oyunlarına ara verdim taa ki Valorant çıkana kadar. Ara sıra Faceit(4-5 lvl gidip geliyor) CS giriyorum farklılık olsun diye ama favorim Valorant çünkü daha fazla keyif alıyorum.Bu arada Valorant aimi daha kolay,koşarak vurma var vb diyen çok var fakat buna katılmıyorum. CS de koşarak vuran oyuncu sayısı daha fazla ve nerdeyse her silah ile bu yapılabiliyor bizzat kendimde yaptım
Normalde nasıl oynuyorum derseniz tıpkı Valorant gibi one tap veya burst oynamaya çalışıyorum.İlk merminin yanlış gitme olasılığı CS de daha fazla sanırım ama bu oyunu zor yapmaz yani şöyle düşünün crossu adamın kafasına koymuşsunuz(size düşen kısım) sol tuşa basıyorsunuz ve oyundan dolayı gitmiyor bu kişisel yetenekle alakalı değil. Ayrıca CS de AWP tam bir çocuk oyuncağı azıcık yetenek varsa AWP oyunu dar ediyor. Valoda Operatorü beğenmeyenler bundan dolayı beğenmiyor bence. Son olarak CS daha düz bir oyunken Valorant daha taktiksel düşünmeye iten bir oyun. Ülkemizde nedense Fornite,Valorant,Overwatch gibi çizgisel grafiklere sahip oyunlara önyargı ile yaklaşılıyor ve o tarz grafikler kötü ve hafif algısı var. Neyse ikiside çok güzel oyun arkadaşlar. Zevkler ve renkler tartışılmaz iki oyundada artılar ve eksiler bulunuyor. Hangisi daha çok keyif veriyorsa girin onu oynayın tartışılacak taraf tutulacak bir şey yok iyi günler