Neler Yeni

Yardım Cs Money Para hesaba düşmüyor

Shady7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sertan
Arkadaşlar herkese merhaba.Öncelikle yeni üyeyim hatalı konu açtıysam kusuruma bakmayın sadece yardıma ihtiyacım var.
Dün gece saatlerinde cs money sitesinde bir bıçak satışı yaptım.Parayı çekmek için bir visa kredi kartı gerekiyordu bende bilgilerimi girdim.
Ancak dünden beri bekliyorum ne gelen var ne giden.Daha önce bi arkadaş konu açmış bu olayla ilgili ancak konunun devamını getirmemiş.
Başına gelen var mı ? Bankayla görüştüm böyle bir para yok havuzda da görünmüyor dediler.
Konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Arkadaşlar herkese merhaba.Öncelikle yeni üyeyim hatalı konu açtıysam kusuruma bakmayın sadece yardıma ihtiyacım var.
Dün gece saatlerinde cs money sitesinde bir bıçak satışı yaptım.Parayı çekmek için bir visa kredi kartı gerekiyordu bende bilgilerimi girdim.
Ancak dünden beri bekliyorum ne gelen var ne giden.Daha önce bi arkadaş konu açmış bu olayla ilgili ancak konunun devamını getirmemiş.
Başına gelen var mı ? Bankayla görüştüm böyle bir para yok havuzda da görünmüyor dediler.
Konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
canlı destekleri varsa ona sor

Shady7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sertan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
canlı destekleri varsa ona sor
sordum birbelge gönderdi bunu bankanıza göstererek işlemi takip edebilirsiniz diyor.Bankada bu belgeyle (üstünde yazan transfer numaraları felan var) sorgulama yapamıyoruz diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,774
Üyeler
164,378
Son üye
PES34
Top Bottom