%20 kazanma şansın var ama onun içinde sitelere girmeye değmez ben zamanında batmış biri olarak söylüyorum kumarın her alanında hep kasa kazanırCs de kasa açmayı düşünüyorum gaza geliyorum açasım var bi sitede kod ile %100 bonus veriyor 100 dolar atsam 200 dolar olacak. 200 dolara kasa açsam garanti batarmıyım kasa açmalımıyım
100 dolar cs kumarına vermektense nvidia google gibi yerlerin hisselerine yatırım yapmak daha mantıklı geliyor bana YTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDriske girmeye değmez gibi, yatırım konularında şöyle bi tavsiye dolanır
kaybetmeyi göze aldığın kadarıyla oyna
kanka yayıncıların keydrop vs sitelerine güvenme onlar sponsor her gün 1 2k yatırılıyor hesaplarına kazandıklarını çekiyolar ondan girme hiç 20 30 dene de için rahat etsin100 dolar cs kumarına vermektense nvidia google gibi yerlerin hisselerine yatırım yapmak daha mantıklı geliyor bana YTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTDYTD YTD
önceden açmıştım aynı siteden 4 yıldır açmıyorumDaha önce denendi onaylandı kumar zararlı orijinalden de siteden de batarsın.
Şanslı olduğunu düşünüyorsan direkt aç tabi.
Ama siteye güvenmedim dolandırılırsın belki dikkat et