Neler Yeni

CS2 4:3 60 HZ SORUNU ÇÖZÜMÜ!!

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
Hocam 4:3 geçince DPI azaldığı için daha hızlı nişan alabiliyorsun teknik farklarını biliyorum zaten, o yüzden herkes kolaya kaçıyor imkanları olsa alayı wall hack kullanır. Valorantta neden 4:3 yasak sanıyorsun.

Misal 800 DPI oynuyorsun monitörü 2K veya 4K yap DPI arttırmak istersin çünkü mouse aşırı ağır oluyor.
insan bilmediği konuda yorum yapınca ne kadar da komik oluyor

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
Doğrusunu söyle bakalım ne dicen merak ettim.
Söylediklerinle en ufak alakası yok. İnsanların genelde kullanma amacı karakterlerin daha geniş olması ya da alışkanlık

Spielermodell-CSGO-min.jpg

The Semih

80+ Gold
Söylediklerinle en ufak alakası yok. İnsanların genelde kullanma amacı karakterlerin daha geniş olması. Bazıları alışkanlık olduğu için devam ediyor.

Spielermodell-CSGO-min.jpg

Söylediklerimle nasıl alakası yok 4:3 de daha iyi hızlı nişan alabiliyorsun demişim ? adam daha geniş olduğu için 16:9 a göre avantajlı oluyorsun neresi yanlış bunun anlamadım.

Valorantta bunun önüne geçti demişim aynı şeyden bahsediyoruz.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
Doğrusunu söyle bakalım ne dicen merak ettim.
4:3 veya 16:9 olayını oyuna yeni başlayanlar veya pek bilgili olmayanlar esporculardan veya izlediği kişilerden özenip 4:3'e geçebilir lakin. E sporcuların veyahut benim 4:3 oynama sebebim apayrı. İlk sebep oyuna başladığım zamanki sistemim kötüydü ve doğal olarak 4:3 oynuyordum ve bir alışkanlık yaptı zamanla böyle oynamaya devam ediyorum ama bir avantaj sağlamıyor olsa 16:9'a geçer alışkanlığımı zamanla değiştirirdim. Avantaj konusuna gelecek olursak 4:3 oynarken karakterler daha geniş duruyor ve daha rahat görüp vurabiliyoruz ama görüş açımız daralıyor, 16:9 oynarken de görüş açın daha fazla oluyor bunun hatta inferno da bir clipi var 4:3 oynayan oyuncu rakibi göremezken 16:9 oynayan rakibi görüp vuruyor. Oyuncular bu iki avantajdan hangisi kendisine daha uygunsa onu seçip ona göre oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

4:3 veya 16:9 olayını oyuna yeni başlayanlar veya pek bilgili olmayanlar esporculardan veya izlediği kişilerden özenip 4:3'e geçebilir lakin. E sporcuların veyahut benim 4:3 oynama sebebim apayrı. İlk sebep oyuna başladığım zamanki sistemim kötüydü ve doğal olarak 4:3 oynuyordum ve bir alışkanlık yaptı zamanla böyle oynamaya devam ediyorum ama bir avantaj sağlamıyor olsa 16:9'a geçer alışkanlığımı zamanla değiştirirdim. Avantaj konusuna gelecek olursak 4:3 oynarken karakterler daha geniş duruyor ve daha rahat görüp vurabiliyoruz ama görüş açımız daralıyor, 16:9 oynarken de görüş açın daha fazla oluyor bunun hatta inferno da bir clipi var 4:3 oynayan oyuncu rakibi göremezken 16:9 oynayan rakibi görüp vuruyor. Oyuncular bu iki avantajdan hangisi kendisine daha uygunsa onu seçip ona göre oynuyor

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
Söylediklerimle nasıl alakası yok 4:3 de daha iyi hızlı nişan alabiliyorsun demişim ? adam daha geniş olduğu için 16:9 a göre avantajlı oluyorsun neresi yanlış bunun anlamadım.

Valorantta bunun önüne geçti demişim aynı şeyden bahsediyoruz.
4:3 ile 16:9 arasında DPI azalması gibi bir şey yok.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
@EpikSemih attığım videodan aradaki tek farkı görebilirsiniz

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Merhaba Arkadaşlar,
Yakın zamanda CS2 herkese dağıtıldı ve oyun içinde benim gibi birçok kişi 4:3 çözünürlülükte oynuyor oyun içerisinde bu şekilde yapınca 60 hz oluyor ve değiştirilmiyor biraz araştırma sonunda çözümü buldum youtube linkimden inceleyip sizde düzeltebilirisiniz
İYİ OYUNLAR HERKESE...

dostum 16:9 al tekrar 4:3 al sürekli dene geliyor biraz uğraştırır ama böyle çözülüyor

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
DPI çözünürlük ile ilgili bir ayar çünkü saniyedeki piksel sayısı mausun.
cs oynarken oyun içi senstir, ivmedir, raw input falan derken çözünürlük pek umursanmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DPI çözünürlük ile ilgili bir ayar çünkü saniyedeki piksel sayısı mausun.
yani demek istediğim 4:3 e alırken aynı sens ile mausu ne kadar hızlı çevirebildiğimiz değil adamları nasıl gördüğümüz önemli. Zaten csde iyi oyuncular genelde düşük sens oynar, daha tutarlı olması için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,851
Üyeler
159,232
Son üye
GsrAlogirtma
Top Bottom