Baktımda benim zevkime ters, Kaliteye önem veriyorum.Reis hiç tadına bakmamış gibi konuştun
Reis 4:3 e geçince gelen 16:9 oynama pişmanlık hissini yaşamamışsın dene tavsiye ederim xantares e dönüşüyorsun4:3 oynayanları anlamıyorum kolaya kaçıyorlar bence 16:9 oynayanlar kraldır
4K CS oynayanlar > 4:3
Bunu goren Xantaresin sifadAga şunu da 4:3'te oynamayın be gözünüz bozulmuyor mu :')
Hocam 4:3 geçince DPI azaldığı için daha hızlı nişan alabiliyorsun teknik farklarını biliyorum zaten, o yüzden herkes kolaya kaçıyor imkanları olsa alayı wall hack kullanır. Valorantta neden 4:3 yasak sanıyorsun.Reis 4:3 e geçince gelen 16:9 oynama pişmanlık hissini yaşamamışsın dene tavsiye ederim xantares e dönüşüyorsun
Hocam 4:3 geçince DPI azaldığı için daha hızlı nişan alabiliyorsun teknik farklarını biliyorum zaten, o yüzden herkes kolaya kaçıyor imkanları olsa alayı wall hack kullanır. Valorantta neden 4:3 yasak sanıyorsun.
Misal 800 DPI oynuyorsun monitörü 2K veya 4K yap DPI arttırmak istersin çünkü mouse aşırı ağır oluyor.
Merhaba Arkadaşlar,
Yakın zamanda CS2 herkese dağıtıldı ve oyun içinde benim gibi birçok kişi 4:3 çözünürlülükte oynuyor oyun içerisinde bu şekilde yapınca 60 hz oluyor ve değiştirilmiyor biraz araştırma sonunda çözümü buldum youtube linkimden inceleyip sizde düzeltebilirisiniz
İYİ OYUNLAR HERKESE...
tercih meselesi siz 16 9 seversiniz seven de 4.3 mesela ben 4.3 tercih ediyorum4:3 oynayanları anlamıyorum kolaya kaçıyorlar bence 16:9 oynayanlar kraldır
4K CS oynayanlar >
Kolaya kaçmıyorlar aslında. Alışmışlık ve çok daha iyi duruyor. STRETCHED Olayı çok hoş. + Olarak TR'de ki sistemlerin durumları az çok belli. Evet yavaş yavaş herkes ortalama sistemlere geçiyor ama hala bir çok kişi sabit 250 FPS alamıyor bu yüzden FPS Artsın diye yapan da var. Kaldı ki ben 16:9'da hangi crossu yaparsam yapayım net göremiyorum. 4:3'te ( 1280X960 ) Xantares Cross ile her şeyi ayırt ediyorum.4:3 oynayanları anlamıyorum kolaya kaçıyorlar bence 16:9 oynayanlar kraldır
4K CS oynayanlar > 4:3
Nasıl rahat ediyorlarsa onu yapsınlar hocam ben ne karışırım, ben sadece zamanında Xantares yada Cned ne yaparsa oyuncular özenip aynısını yaptığı için eleştiride bulunmuştum ben herzaman kendi yeteneğini gösterme tarafındayım. 4:3 konusundada böyle düşünüyorum onu belirttim sadece sonuçta bu Xantaresden yayılmış bir şey.Kolaya kaçmıyorlar aslında. Alışmışlık ve çok daha iyi duruyor. STRETCHED Olayı çok hoş. + Olarak TR'de ki sistemlerin durumları az çok belli. Evet yavaş yavaş herkes ortalama sistemlere geçiyor ama hala bir çok kişi sabit 250 FPS alamıyor bu yüzden FPS Artsın diye yapan da var. Kaldı ki ben 16:9'da hangi crossu yaparsam yapayım net göremiyorum. 4:3'te ( 1280X960 ) Xantares Cross ile her şeyi ayırt ediyorum.
Yani orası öyle. Kime ne daha rahat geliyorsa öyle kullansınlar.Nasıl rahat ediyorlarsa onu yapsınlar hocam ben ne karışırım, ben sadece zamanında Xantares yada Cned ne yaparsa oyuncular özenip aynısını yaptığı için eleştiride bulunmuştum ben herzaman kendi yeteneğini gösterme tarafındayım. 4:3 konusundada böyle düşünüyorum onu belirttim sadece sonuçta bu Xantaresden yayılmış bir şey.
Bende mesela kenar yumuşatmasız asla oyun oynayamam bendede o takıntı var gözümü ağrıtıyor çizgili olunca. Hatta DLSS i kullanma sebebim FPS değil Kenar yumuşatması mükemmel diye açıyorumYani orası öyle. Kime ne daha rahat geliyorsa öyle kullansınlar.