!Mete 80+ Bronze Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 579 Reaksiyon skoru 125 27 Temmuz 2025 #1 Sadece bu oyunda oluyor hiç bir hata vermiyor ansızın oyundan atıyor. Anlamadığım için size danışmak istedim. Dosyaları doğruladım fakat hala oluyor.
Sadece bu oyunda oluyor hiç bir hata vermiyor ansızın oyundan atıyor. Anlamadığım için size danışmak istedim. Dosyaları doğruladım fakat hala oluyor.
DA-Tech Cezalı 80+ Silver Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 3,049 Reaksiyon skoru 1,181 27 Temmuz 2025 #2 EkmekArasıGPU yazmış: Sadece bu oyunda oluyor hiç bir hata vermiyor ansızın oyundan atıyor. Anlamadığım için size danışmak istedim. Dosyaları doğruladım fakat hala oluyor. Devamı için tıklayın... Grafik ayarları sekmesine girip ss atar mısın
EkmekArasıGPU yazmış: Sadece bu oyunda oluyor hiç bir hata vermiyor ansızın oyundan atıyor. Anlamadığım için size danışmak istedim. Dosyaları doğruladım fakat hala oluyor. Devamı için tıklayın... Grafik ayarları sekmesine girip ss atar mısın
xTURANN 80+ Silver Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3,512 Reaksiyon skoru 1,380 27 Temmuz 2025 #3 Hala sorunlu, bende de var o sıkıntı. Rekabetçide falan hiç denk gelmedi ama sunucularda oynarken sık sık yaşıyorum.
Hala sorunlu, bende de var o sıkıntı. Rekabetçide falan hiç denk gelmedi ama sunucularda oynarken sık sık yaşıyorum.
!Mete 80+ Bronze Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 579 Reaksiyon skoru 125 28 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 DA-Tech yazmış: Grafik ayarları sekmesine girip ss atar mısın Devamı için tıklayın... Buyrun hocam.