CS2 BIÇAK İÇİN BIÇAK KASASI AÇMAK MI BIÇAĞI DİREKT SATIN ALMAK MI?

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
7000
Beyler selamün aleyküm bıçak alacağım 6-10bin tl aralığında muhtemelen gut knife veya huntsman alacağım. Aramızda illa kasa açan eden vardır (sitelerde). Ben de sitelerde çokca açtım ama şuan açacağım kasa direkt Knife kasası.
İsmini vermek istemediğim sitede “knife case 180$” ve içerisinden çıkacak en düşük bıçak 120$
Sizce bu riski almalı mıyım. Denemek istiyorum ama bir yandan da gut knife al geç diyorum. Bilenler site tavsiyesi yapacak kardeşlerim, abilerim belki ablalarım buyrun forum herkese açık.

Al geç. Uyguna denk getirirsen satarken aynı paraya satmayı bırak karla bile satabilirsin. 60 dolar zarar akıl işi değil :) Artı sitelerin %100'ü dolandırıcı, vurgun yapma şansın epey düşük. Ha dede oynamışsın ha kasa sitesinde kasa açmışsın. Mantık aynı, dümen aynı birinde şeker birinde kasa patlıyor.

Beyler selamün aleyküm bıçak alacağım 6-10bin tl aralığında muhtemelen gut knife veya huntsman alacağım. Aramızda illa kasa açan eden vardır (sitelerde). Ben de sitelerde çokca açtım ama şuan açacağım kasa direkt Knife kasası.
İsmini vermek istemediğim sitede “knife case 180$” ve içerisinden çıkacak en düşük bıçak 120$
Sizce bu riski almalı mıyım. Denemek istiyorum ama bir yandan da gut knife al geç diyorum. Bilenler site tavsiyesi yapacak kardeşlerim, abilerim belki ablalarım buyrun forum herkese açık.
Aleyküm selam hocam bana çok gerejsiz geliyor skin için para bayılnaya insanlar çok seviyir ama 180 dolarım olsa oc ye parça vb alirim mesela

Aç kasayı bide videoya çek mis gibi

Al geç. Uyguna denk getirirsen satarken aynı paraya satmayı bırak karla bile satabilirsin. 60 dolar zarar akıl işi değil :) Artı sitelerin %100'ü dolandırıcı, vurgun yapma şansın epey düşük. Ha dede oynamışsın ha kasa sitesinde kasa açmışsın. Mantık aynı, dümen aynı birinde şeker birinde kasa patlıyor.
Evet hocam alıcam geçicem 1 ay boyunca takip edicem en azından zararda olmam teşekkür ediyorum beni bu kafadan kurtardınız. Kumar bağımlısıyım oynamayı sevmiyorum..

Kasayı açarım. En kötü bıçak gelse bile 60 dolari bu yaşadığım zevke bedel görürüm moralim hiç bozulmaz. Bıçağı sevmediysem satar bir daha açarım.

Al sıkılınca sat ben öyle yapıyorum, valodan sıkıldığım bi dönem başladım 5-6k lık skinler aldım. Sonra geri valo döndüm satıp valoda set falan aldım, en azından aldığım paraya satmıştım

Kasayı açarım. En kötü bıçak gelse bile 60 dolari bu yaşadığım zevke bedel görürüm moralim hiç bozulmaz. Bıçağı sevmediysem satar bir daha açarım.
Boş. 60 doları hayrına bağışlarım daha iyi. Sonuçta ikisinde de o parayı gözden çıkarmışım. 1 tık, 5snlik animasyon vee keşkeler.

Aklıma girdi bak bu adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Site önerşn var mı?

Bende o ikileme düştüm bir sürü kasa açtım keydropta miktar söylemek istemiyorum büyük bir para kaybettim sonrasında biraz para biriktirdim ve gut knife aldım kasa açma bıçağını al geç

Bende o ikileme düştüm bir sürü kasa açtım keydropta miktar söylemek istemiyorum büyük bir para kaybettim sonrasında biraz para biriktirdim ve gut knife aldım kasa açma bıçağını al geç
Yalnızca knife içerikli kasa açıcam ama

Yalnızca knife içerikli kasa açıcam ama
Değmez 180 dolara gut knife tiger tooth
Gut knife lore
Gut knife case hardened
Gut knife slaughter gibi harika bıçaklar alabilirsin 60 dolar az bir para değil 180 dolara git guzel bir bıçak al kendine

Geri