CS2 Bıçak Satışı Hakkında

yunus99

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba, Avcı Bıçağı | Pas Kaplı almayı düşünüyorum, merak ettiğim bu bıçak satılan bir bıçak mı satmak istersem satabilir miyim, kancalı bıçaktan daha çok piyasası olduğunu düşünüyorum yine de sizin de fikirlerinizi merak ettim.

Merhaba, Avcı Bıçağı | Pas Kaplı almayı düşünüyorum, merak ettiğim bu bıçak satılan bir bıçak mı satmak istersem satabilir miyim, kancalı bıçaktan daha çok piyasası olduğunu düşünüyorum yine de sizin de fikirlerinizi merak ettim.
Avcı,Bowie,Stiletto gibi bıçaklar biraz daha az tercih ediliyor. ByNoGame tarafında çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz. Genelde bu civarlarda hunstman pas kaplı çok fazla tercih ediliyor.

kancalı bıçak alıcağınıza avcı bıcağın değeri çok daha yükselir ele oturması çekmesi olsun çok daha iyi hissettiricektir + olarak pas kaplı olması neredeyse her bıçak için fiyatı uygun ama bir nebzede olsa daha premium hissettiren bir kaplama çeşidi el sargısı boa yılanı gibi bir eldiven ile ucuz bir kombo yapmış olursunuz yanında tadından yenmez, ileride de min 5-6 ay içerisindede size kar bırakır zarar etmezsiniz.

kancalı bıçak alıcağınıza avcı bıcağın değeri çok daha yükselir ele oturması çekmesi olsun çok daha iyi hissettiricektir + olarak pas kaplı olması neredeyse her bıçak için fiyatı uygun ama bir nebzede olsa daha premium hissettiren bir kaplama çeşidi el sargısı boa yılanı gibi bir eldiven ile ucuz bir kombo yapmış olursunuz yanında tadından yenmez, ileride de min 5-6 ay içerisindede size kar bırakır zarar etmezsiniz.
hocam zaten avcı alacağımı söylemiştim, bende böyle düşünüyorum teşekkürler^^
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avcı,Bowie,Stiletto gibi bıçaklar biraz daha az tercih ediliyor. ByNoGame tarafında çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz. Genelde bu civarlarda hunstman pas kaplı çok fazla tercih ediliyor.
Benim çok beğendiğim bir bıçak açıkçası avcı ve skini de çok seviyorum fakat tercih edilip edilmediğini tam bilmiyordum teşekkürler

Arkadaşlar bende steamde ki 300dolar bakiyeyi nakite çevirmek istiyorum acaba hangi tarz skinler daha çok tercih ediliyor alıp trade bani bitince siteye faln koysam 297 dolar bakiye ile ne alınıp kaça satılabilir anlayan yardımcı olabilir mi

Hocam tekrar okudum çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz yazmışsınız ama avcı pas kaplı tercih ediliyor yazmışsınız edilmiyor mu yazacaktınız yoksa cümle doğru mu?

Csfloat a göz atmanı oneririm skinlerin reel çekilebilir tutarını şuan o site belirliyor yani kullanıcılar

csfloat son 20 satışın süresine bakarak satın alım yap. Yoksa elden çıkarmak imkansıza yakın oluyor. Takas banı gelmeden önce ticaretini yaparken dikkat ediyordum

pas kaplı bana hiç premium hissettirmiyor en kötü kaplama olabilir benim için midem bulanıyor bakınca kendi fikrim ama avcı bıçağı güzel bıçak arkadaşımda var

O kadar düşük bütçede bıçak bilmiyorum maalesef. Ancak awp asiimov piyasası hızlı, ucuz al sat yapılabilir. YTD
İlla bıçak olmasına gerek yok hızlı nakite çevirebilir bir şey olsun yeterli peki bu bakiye nakite çevirme de ne kadar gelir bize ortalama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,283
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri