Avcı,Bowie,Stiletto gibi bıçaklar biraz daha az tercih ediliyor. ByNoGame tarafında çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz. Genelde bu civarlarda hunstman pas kaplı çok fazla tercih ediliyor.Merhaba, Avcı Bıçağı | Pas Kaplı almayı düşünüyorum, merak ettiğim bu bıçak satılan bir bıçak mı satmak istersem satabilir miyim, kancalı bıçaktan daha çok piyasası olduğunu düşünüyorum yine de sizin de fikirlerinizi merak ettim.
hocam zaten avcı alacağımı söylemiştim, bende böyle düşünüyorum teşekkürler^^kancalı bıçak alıcağınıza avcı bıcağın değeri çok daha yükselir ele oturması çekmesi olsun çok daha iyi hissettiricektir + olarak pas kaplı olması neredeyse her bıçak için fiyatı uygun ama bir nebzede olsa daha premium hissettiren bir kaplama çeşidi el sargısı boa yılanı gibi bir eldiven ile ucuz bir kombo yapmış olursunuz yanında tadından yenmez, ileride de min 5-6 ay içerisindede size kar bırakır zarar etmezsiniz.
Benim çok beğendiğim bir bıçak açıkçası avcı ve skini de çok seviyorum fakat tercih edilip edilmediğini tam bilmiyordum teşekkürlerAvcı,Bowie,Stiletto gibi bıçaklar biraz daha az tercih ediliyor. ByNoGame tarafında çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz. Genelde bu civarlarda hunstman pas kaplı çok fazla tercih ediliyor.
Hocam tekrar okudum çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz yazmışsınız ama avcı pas kaplı tercih ediliyor yazmışsınız edilmiyor mu yazacaktınız yoksa cümle doğru mu?Avcı,Bowie,Stiletto gibi bıçaklar biraz daha az tercih ediliyor. ByNoGame tarafında çok satılan bıçaklara bakabilirsiniz. Genelde bu civarlarda hunstman pas kaplı çok fazla tercih ediliyor.
Csfloat a göz atmanı oneririm skinlerin reel çekilebilir tutarını şuan o site belirliyor yani kullanıcılarMerhaba, Avcı Bıçağı | Pas Kaplı almayı düşünüyorum, merak ettiğim bu bıçak satılan bir bıçak mı satmak istersem satabilir miyim, kancalı bıçaktan daha çok piyasası olduğunu düşünüyorum yine de sizin de fikirlerinizi merak ettim.
bana 297dolara satış yapmak için önerebileceğiniz skin var mı acaba ?csfloat son 20 satışın süresine bakarak satın alım yap. Yoksa elden çıkarmak imkansıza yakın oluyor. Takas banı gelmeden önce ticaretini yaparken dikkat ediyordum
pas kaplı bana hiç premium hissettirmiyor en kötü kaplama olabilir benim için midem bulanıyor bakınca kendi fikrim ama avcı bıçağı güzel bıçak arkadaşımda varkancalı bıçak alıcağınıza avcı bıcağın değeri çok daha yükselir ele oturması çekmesi olsun çok daha iyi hissettiricektir + olarak pas kaplı olması neredeyse her bıçak için fiyatı uygun ama bir nebzede olsa daha premium hissettiren bir kaplama çeşidi el sargısı boa yılanı gibi bir eldiven ile ucuz bir kombo yapmış olursunuz yanında tadından yenmez, ileride de min 5-6 ay içerisindede size kar bırakır zarar etmezsiniz.
Nerden bakılıyor hocam tam olarakcsfloat son 20 satışın süresine bakarak satın alım yap. Yoksa elden çıkarmak imkansıza yakın oluyor. Takas banı gelmeden önce ticaretini yaparken dikkat ediyordum
O kadar düşük bütçede bıçak bilmiyorum maalesef. Ancak awp asiimov piyasası hızlı, ucuz al sat yapılabilir. YTDbana 297dolara satış yapmak için önerebileceğiniz skin var mı acaba ?
Herhangi bir iteme bas, altta çıkan lastest sale kısmına tıkla. Şuan 20 den fazla geçmiş satışı listeliyorlar daha güzel olmuşNerden bakılıyor hocam tam olarak
İlla bıçak olmasına gerek yok hızlı nakite çevirebilir bir şey olsun yeterli peki bu bakiye nakite çevirme de ne kadar gelir bize ortalamaO kadar düşük bütçede bıçak bilmiyorum maalesef. Ancak awp asiimov piyasası hızlı, ucuz al sat yapılabilir. YTD