Cs2 de CPU%10 üstüne çıkmıyor

Ayt457

80+
Reaksiyon skoru
0
Cs2 de 150 240 FPS alıyorum yeni sistem topladım ve CPU kullanımı%10 ustuneçıknıyo

Birsuru ayar yaptım internette ne varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
cs harici bir oyunda test edin occt ile işlemci testi yapın deneyin sıcaklıklar ne durumda

cs harici bir oyunda test edin occt ile işlemci testi yapın deneyin sıcaklıklar ne durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Warzonda 120 fps sıcaklık çok yukseklere çıkıyodu valorantta 200 lerde cs de de aynı sıcaklık iyi ama warzonda fazla sıcaklık

QuickCPU kullanıyorum ben, en yüksek işlemci kullanımı için.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-27 001720.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-27 001720.webp
    9.4 KB · Hit: 29
Yarın denicem onu ama bu sistemde bu fps almak tadımı çok kaçırıyo unarım faydası dokunur
Programın kendi içerisinde test sayfası var, oradan 5dk lık test başlatıp sıcaklıkları test edin performansı %100 yaptıktan sonra. Arkadaşın bahsettiği occtde ile de yapabilirsin test.

Programın kendi içerisinde test sayfası var, oradan 5dk lık test başlatıp sıcaklıkları test edin performansı %100 yaptıktan sonra. Arkadaşın bahsettiği occtde ile de yapabilirsin test.
Teşekkurler yarın deneyip tekrar yazıcam

Teşekkurler yarın deneyip tekrar yazıcam
Ekran kartınız güçlü, internetten ayar da yaptığınızı yazmışsınız o yüzden bana cpu nun ısınmasından dolayı performans düşüklüğü var gibi geldi, tabii bu sadece tahmin. O yüzden programı kullanmadan önce ısı testi kesinlikle yapın ve sadece oynarken tam performans da kullanın uzun vadeli sağlık açısından.

Yanlış Bilgilendirme
Darboğaz 10% işlemci kullanımıyla olmaz. 100% işlemci kullanımıyla olur.

İşletim sistemi nedir? Custom Game edition Windows 10 pro kurup deneme yapmalısın.
Herşeyden temizlenmiş Windows donanım kaynaklarını az tüketir Fps yükseltmesi yaşanır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,462
Üyeler
190,576
Son üye
yucefoseydon
Geri