Darboğaz galiba ekran kartı nedirCs2 de 150 240 FPS alıyorum yeni sistem topladım ve CPU kullanımı%10 ustuneçıknıyo
5060ti 16 işlemci i712700fkDarboğaz galiba ekran kartı nedir
denetim masasından işelcmi modunu %100 yaptınız mı birde yüksek performansta kullanın5060ti 16 işlemci i712700fk
.denetim masasından işelcmi modunu %100 yaptınız mı birde yüksek performansta kullanın
cs harici bir oyunda test edin occt ile işlemci testi yapın deneyin sıcaklıklar ne durumdaBirsuru ayar yaptım internette ne varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
cs harici bir oyunda test edin occt ile işlemci testi yapın deneyin sıcaklıklar ne durumda
Warzonda 120 fps sıcaklık çok yukseklere çıkıyodu valorantta 200 lerde cs de de aynı sıcaklık iyi ama warzonda fazla sıcaklıkcs harici bir oyunda test edin occt ile işlemci testi yapın deneyin sıcaklıklar ne durumda
Yarın denicem onu ama bu sistemde bu fps almak tadımı çok kaçırıyo unarım faydası dokunurQuickCPU kullanıyorum ben, en yüksek işlemci kullanımı için.
Programın kendi içerisinde test sayfası var, oradan 5dk lık test başlatıp sıcaklıkları test edin performansı %100 yaptıktan sonra. Arkadaşın bahsettiği occtde ile de yapabilirsin test.Yarın denicem onu ama bu sistemde bu fps almak tadımı çok kaçırıyo unarım faydası dokunur
Teşekkurler yarın deneyip tekrar yazıcamProgramın kendi içerisinde test sayfası var, oradan 5dk lık test başlatıp sıcaklıkları test edin performansı %100 yaptıktan sonra. Arkadaşın bahsettiği occtde ile de yapabilirsin test.
Ekran kartınız güçlü, internetten ayar da yaptığınızı yazmışsınız o yüzden bana cpu nun ısınmasından dolayı performans düşüklüğü var gibi geldi, tabii bu sadece tahmin. O yüzden programı kullanmadan önce ısı testi kesinlikle yapın ve sadece oynarken tam performans da kullanın uzun vadeli sağlık açısından.Teşekkurler yarın deneyip tekrar yazıcam