Kaç fps sabitlemek yeterli olur?144 hz monitörün varsa üstünü almanın sana bir faydası yok sadece kasanı gereksiz yorarsın hele ki şu sıcaklıklarda kesinlikle sabitle fpsini
ekran hz değerin 144hz ise 144 üstünü alsan bile ekranın o kareyi sana gösteremediği için gereksiz yük oluşturur benim ekran 240hz 240fps sabitliyorum tüm oyunları üstünü alıyorum ama monitör gösteremiyor daha üst kareleri ayrıca fps sabitlemek görüntü yırtılmasınıda engeller biraz gecikme yapabilir ama nvidia ise sıkıntı yokKaç fps sabitlemek yeterli olur?
Yeni sistem aldım(5070ti, r798003d) ama monitör almadım. Yakında 360a geçmeyi düşünüyorum.baya üst seviye bir sisteminiz var heralde cs2 de 600 700 fps alıyorsanızyüksek ihtimal gecikme zamanınızda çok düşüktür zaten 200 gibi bir değere sabitleseniz yeterli olur
Asus tuf 5070ti ekran kartıekran hz değerin 144hz ise 144 üstünü alsan bile ekranın o kareyi sana gösteremediği için gereksiz yük oluşturur benim ekran 240hz 240fps sabitliyorum tüm oyunları üstünü alıyorum ama monitör gösteremiyor daha üst kareleri ayrıca fps sabitlemek görüntü yırtılmasınıda engeller biraz gecikme yapabilir ama nvidia ise sıkıntı yok
300 e sabitleCs2 de 600-700 arası fps alıyorum. 400 fps sabitleyip ekran kartını ve işlemciyi fazla yormamış olur muyum?
Yorumlara bakarak monitörünün yenileme hızına sabitlemeni önermiyorum ama dediğiniz gibi 300-400 fpslere sabitleyebilirsiniz çünkü rekabetçi bir oyundan bahsediyoruz vCs2 de 600-700 arası fps alıyorum. 400 fps sabitleyip ekran kartını ve işlemciyi fazla yormamış olur muyum?
Bütçe ?Monitör olarak 360 hz dell ve 540 hz fazeon arasında kaldım. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Hangisini önerirsiniz?
13-17k arasıBütçe ?
Az bakinayim dur bi urun vardi diyati artmadiysa aticam13-17k arası