CS2 de hertz düşüyo gibi ekran yırtılıyo.

Uslu_ziyy

80+
Reaksiyon skoru
0
CS2 de hertz düşüyo gibi hissediyorum. Oyuna girdiğim anda olmuyo ama bir süre sonra sanki 60 hz de oynuyomuşum gibi hareket ettikçe inanılmaz rahatsız edici yırtılmalar görüyorum ve oyun kasıyomuş gibi çok kötü oluyo. Ayarladan hz i kontrol ediyorum bi şekilde 60a fln sabiltlenmiyo(hem oyun içi hem oyun dışı görüntü ayarlarından bakıyorum sıkıntı olmasın diye). Aynı şekilde belki ısınma felan kaynaklı fps düşüyodur diye düşündüm ama en yoğun anlarda bile fps rahat 200 üzerinde seyrediyo hem de cpu gpu sıcaklıklarını kontrol edince cpu 75-90 gpu 60-70lerde takılıyo. Sürekli olan bir durum da değil bazen günde 3-5 maç atıyorum hiç sıkıntısız bazen de ilk maçın yarısında oluyo pcye reset atınca veya oyunu kapat aç yapınca düzeliyo. Bilgisayardaki her türlü driver güncel. Başka herhangi bir oyunda buna yakın bir şey yaşamıyorum. Hogwarts legacy witcher 3 gow felan da oynuyom arada o oyunlarda böyle bi durumla karşılaşmadım.
Asus rog strix g16 614jv modeli laptopum var.
G-sync ayarım normalde açıktı bi alakası var mı bilmiyorum ama şu aralar kapatarak denicem biraz. Bu işlemcilerde cpu ile yüksel wattlara çıkıldığında ısınma sorunu felan olduğunu duymuştum daha önceden o yüzden o tarz herhangi bir boos felan da açık değil bildiğim kadarıyla. Cihazın kendi fan modlarından performans veya turbo olanı seçip oyuna öyle giriyorum.
Aklınıza kontrol etmem gereken başka bir şey geliyosa lütfen yazın. Aynı şekilde sistemle veya başka ayarlarla ilgili sorulara da önerilere de açığım. İYİ forumlar.
32gb ram
rtx4060
i7 13650hx
165hz :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,698
Üyeler
192,468
Son üye