Neler Yeni

CS2 FEVER CASE PATLADI MI ?

LawinJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Aykut
Benimkinin bani yarın açılıyor vay anasını ya gece alamadık diye olana bak neyse 2 dolardan satsam yine kâr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korktum 1 doları görünce djdjfk
Bende öyle korktuydum
Bende güncellemeden sonra sabaha kadar kastım birazı bugün birazı yarın açılıyor yarında umarım 2 dolar gibi kalır güzel olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir Livi
normalde yukardan aşşa düşer bu aşşadan yukarı gidiyor :D gibi şuan 2.3$ buda 1$larda gezinir gibi yarın

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Normalde bir kasa geldiğinde oyuna, ilk başta en az 3-4 dolardan satışa çıkar bu kasa direk 1 dolardan çıktı sizce bu kasa patladı mı fiyat olarak ?
Önceden etkinlikle birlikte kasa geliyordu. Bu yüzden herkes sıfırdan başlıyordu ama bunda öyle olmadı. Var olan bir etkinliğe kasa eklendi. Zaten herkesin yıldız stoğu vardı. Herkes kasa aldı. Normalde ilk gün satışa çıkması gereken kasa stoğunun belki 10 katı kadar kasa satışa çıktı. Bütün sebebi bu.

LawinJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Aykut
Önceden etkinlikle birlikte kasa geliyordu. Bu yüzden herkes sıfırdan başlıyordu ama bunda öyle olmadı. Var olan bir etkinliğe kasa eklendi. Zaten herkesin yıldız stoğu vardı. Herkes kasa aldı. Normalde ilk gün satışa çıkması gereken kasa stoğunun belki 10 katı kadar kasa satışa çıktı. Bütün sebebi bu.
haklısın

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,236
İsim
Oğuz
3 dolar olmuş satabiliyorken satın bu fiyattan

Eternal Fire (gold) Copenhagen 2024 sticker fiyatı 3 gün içinde 7 dolardan 38.67 ye fırladı. Şu an en az 26.82 dolardan satılıyor. Diğer gold antwerp 2022 sticker da 5 dolardan 33'e çıktı. Şu an 17 dolar civarı. Steam bakiyede para olanlar bence bunu değerlendirmeli. TITAN kadar olmaz tabii ki ama aşırı değerlenme durumu olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yigit çevlik
Normalde bir kasa geldiğinde oyuna, ilk başta en az 3-4 dolardan satışa çıkar bu kasa direk 1 dolardan çıktı sizce bu kasa patladı mı fiyat olarak ?
Öncelikle selam 4 sene dir cs de kasa birikim al sat yaptıgım için konuya hakim olduğumu düşünüyorum evet kasa 1 dollardan çıktı fakat alttaki grafik de incelerseniz bunun 1 dollar da kalmıycagını fiyatının artıcagını görebilirsiniz şuanda stoc da steam da 10bin kadar bu kasayı satan var ve bu rakam diyer kasalara oranla gerçekten çok düşük çünki çogu kişi içindekiler iyi oldugu için açıyor diyer kasalara baktıgınızda 100bin satışta olan kasayı görebilirsiniz alttaki grafik te insanların ortalama 4 dollardan satışa koyuldugu gözüküyor ve bu rakam stoc dakinden fazla tahminimce çarşamba günü 11-12 civarı kasanın fiyatı 4 dolları geçebilir elinde şuan olan varsa 4 dolları bekleyip satabilir ;)

LawinJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Aykut
Öncelikle selam 4 sene dir cs de kasa birikim al sat yaptıgım için konuya hakim olduğumu düşünüyorum evet kasa 1 dollardan çıktı fakat alttaki grafik de incelerseniz bunun 1 dollar da kalmıycagını fiyatının artıcagını görebilirsiniz şuanda stoc da steam da 10bin kadar bu kasayı satan var ve bu rakam diyer kasalara oranla gerçekten çok düşük çünki çogu kişi içindekiler iyi oldugu için açıyor diyer kasalara baktıgınızda 100bin satışta olan kasayı görebilirsiniz alttaki grafik te insanların ortalama 4 dollardan satışa koyuldugu gözüküyor ve bu rakam stoc dakinden fazla tahminimce çarşamba günü 11-12 civarı kasanın fiyatı 4 dolları geçebilir elinde şuan olan varsa 4 dolları bekleyip satabilir ;)
botlardan dolayı yine çakıldı fiyat bakalım 2.5 u görürse iyi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,640
İsim
kadir
akşam 3ü görür fakat çok üzerine çıkmaz gibi duruyor ne dersiniz?
Yarın 10da 1.5dan açar yükselmeden düşmeye başlar bence.

LawinJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Aykut
akşam 3ü görür fakat çok üzerine çıkmaz gibi duruyor ne dersiniz?
Yarın 10da 1.5dan açar yükselmeden düşmeye başlar bence.
bence de bugün son iyi fiyat günü stok azalsın 2.5u görür ama yarından sonra 100k stok kasmış olur fiyat artık 1.20 1 kalır

LawinJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Aykut
60 dolar yatırdım 80 kasa 1 gün yoruldum diyebilirim sadece kasmak için hızlıca, 160 dolar aldım gayet güzeldi
satmak için bu saatten sonra 3.50 falan beklemek risk 2 dolar alacak şekilde satmak en mantıklısıydı benim için.

Top Bottom