Cs2 fpsim düşüyor ve akıcı değil

nlayy

80+
Reaksiyon skoru
1
r5 5500
rtx 4060
8x2 16gb 3200mhz ram
500gb ssd
bu sistemle cs2 de fpsim 150 civarında az olduğunu düşünüyorum oyunum akıcı değil ve genellikle bazı pozisyonlarda fpsim 110 120 civarına geriliyor, nasıl çözebilirim?

bende de öyle :( yeni güncellemeden mi anlamıyorum

r5 5500
rtx 4060
8x2 16gb 3200mhz ram
500gb ssd
bu sistemle cs2 de fpsim 150 civarında az olduğunu düşünüyorum oyunum akıcı değil ve genellikle bazı pozisyonlarda fpsim 110 120 civarına geriliyor, nasıl çözebilirim?
sanırım oyunla alakalı. üstteki arkadaşın dediği gibi oyun bozuk olmalı. başkalarının söylemesi üzerine disconnect atıp yeniden girdiğimde bende düzelme olmuştu. belki ayarlardan birkaç şey ile biraz daha fps'i yüksek tutup fps drop yediğinde etkilenmemeye çalışabilirsin

2k ultra grafikler reflex falan hepsi maxda, sabit 240 smoke çatışma içi ani düşüşler oluyor 150 160 gibi
r5 7600
4080s

sanırım oyunla alakalı. üstteki arkadaşın dediği gibi oyun bozuk olmalı. başkalarının söylemesi üzerine disconnect atıp yeniden girdiğimde bende düzelme olmuştu. belki ayarlardan birkaç şey ile biraz daha fps'i yüksek tutup fps drop yediğinde etkilenmemeye çalışabilirsin
tüm ayarlar lowda oynuyorum ve nvidia dahil herşeyim en düşükte fpsim de genel olarak düşük 150 civarında oluyor bunu da çözmeme yardımcı olabilir misiniz? termal macunu 1 seneden fazla süredir yenilemedim alakası olabilir mi?

tüm ayarlar lowda oynuyorum ve nvidia dahil herşeyim en düşükte fpsim de genel olarak düşük 150 civarında oluyor bunu da çözmeme yardımcı olabilir misiniz? termal macunu 1 seneden fazla süredir yenilemedim alakası olabilir mi?
geç baktım kusura bakmayın. en düşük grafiklere göre fps gerçekten az gibi. macunun illa etkisi olabilir ama fazla olacağını düşünmüyorum pek de eski değil. geçenlerde bir şey görmüştüm ne kadar doğru bilemem. cs2 csgo kadar işlemci odaklı değil ve bu yüzden grafikler biraz arttırıldığında fps kaybı olmuyor ve cpu yükü biraz gpu'ya aktarılıyor. biraz deneme yapabilirsiniz belki doğrudur. işlemci sıcaklığı azaldığından fps drop ihtimali azalabilir. başlangıç kodlarını da denemediyseniz deneyebilirsiniz. ama çoğu kişide gördüğüm kadarıyla sorun genel olarak oyunda. çok fazla kişi aniden fps düşüşü yaşadığını söylüyor.

bende de yeryer düşüyüyor ve akıcı hissetirmiyor 3070 ve ryzen 5 5600x kullanıyorum macunlarını felan 4 5 ay önce felan değiştim

Oyun bozuk hocam sizlik değil bende de çok düşük fps

Geri